harari_homo_deus

Yuval Noah Harari: Homo Deus. Huomisen lyhyt historia

Mitä ihmiselle tapahtuu, menetämmekö kontrollin tekniikan edessä? Viikon kirja on Yuval Noah Hararin Homo Deus. Huomisen lyhyt historia, tietokirja ihmiskunnan kehityksestä, uhkista ja mahdollisuuksista. Kirja on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Yuval Noah Harari on historian tohtori ja opettaja Jerusalemin heprealaisesta yliopistosta. Harari on saanut kaksi kertaa Polonsky-palkinnon, joka jaetaan vuosittain luovuudesta ja omaperäisyydestä humanistisissa tieteissä.

Teoksessaan Sapiens. Ihmisen lyhyt historia pohti ihmisen historiaa ja sitä, miksi juuri meidän ihmislajille, homo sapiens, onnistui aikoinaan päihittämään muut ihmislajit.

Homo Deus. Huomisen lyhyt historia kysyy, voiko jokin päihittää homo sapiensin. Kirjan esittelystä: ”Mitä tapahtuu demokratialle, kun Google ja Facebook tuntevat poliittiset näkemyksemme paremmin kuin me itse? Entä miten käy hyvinvointiyhteiskunnan, kun teknologian kehittyminen ajaa osan ihmisistä työmarkkinoiden ulkopuolelle ja tekee heistä tarpeettomia? Miten voimme suojella ihmiskuntaa ja planeettaamme oman lajimme tuhovoimalta?”

Tekniikka ja talous -lehti on luonnehtinut Homo Deus. Huomisen lyhyt historia -kirjaa ”pelottavaksi kirjaksi ihmisen tulevaisuudesta”. Kirjan aihepiiri onkin toki pelottava – ja tärkeä. Tyyli saa lehdessä kehuja: ”Tämä loistava kirja viihdyttää, provosoi ja rikkoo ennakkoluuloja. Harari on maailmanmaineensa ansainnut.” Lue koko kirja-arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku veloituksetta

Yuval Noah Hararin Homo Deus. Huomisen lyhyt historia (Bazar 2017, suom. Jaana Iso-Markku) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana hintaan 7,90 € 7.1.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on  29,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täälläLukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.