poldark-demelzan-laulu

Winston Graham: Poldark – Demelzan laulu

Winston Grahamin 12-osainen Poldark-sarja on kirjoitettu 1940-luvulla, mutta uuteen suosioon se nousi tuoreen BBC:n tv-sovituksen myötä. Uuden suomennoksen myötä suomalaislukijat saavat nauttia Poldarkista tuoreella, elävällä kielellä.

 

1700-luvun Cornwalliin sijoittuva Poldark – Demelzan laulu on sarjan toinen osa. Ensimmäisessä osassa Poldark – Kapinallinen seurattiin Ross Poldarkin paluuta kotiinsa Cornwalliin Yhdysvaltain sisällissodan jälkeen. Demelzan laulussa keskiössä on Rossin ja Demelzan kiihkeä mutta epäsäätyinen rakkaustarina ja Cornwallin kaivostyöläisten karu kohtalo.

Romanttinen, historiaa ja upeita maisemia pursuava sarja tempaa mukaansa.

 

Poldark-sarjasta sanottua

Ah, mikä tunnelma tässä kirjassa on! Vielä nytkin, vaikka pari tuntia sitten laskin kirjan käsistäni, tuntuu kuin vaeltaisin Cornwallin vehreillä nummilla. – Maria Kinnunen, Mustetta paperilla -blogi

Ehdottoman herkullinen kirja.– Ahmu, Vinttikamarissa-blogi

 

Katso Poldark-sarjan traileri

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

Winston Grahamin teos Poldark – Demelzan laulu (Demelza, Gummerus 2016, suom. Irmeli Sallamo ja Anuirmeli Sallamo-Lavi Heli Naski) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa, kun ostat kirjan 24.8.2016 mennessä (normaalisti 19,90 €). Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteuttu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.