viveca_sten_juhannusmurha

Viveca Sten: Juhannusmurha

Juhannusviikon lukuvinkki on suosikkidekkaristi Viveca Stenin Juhannusmurha. Teos on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

Viveca Sten on ruotsalainen juristi ja nykyisin päätoiminen kirjailija. Hänen teoksensa sijoittuvat Tukholman saaristoon, Sandhamniin. Sten kirjoittaa raaoista asioista mutta ihmislähtöisesti. Perhe- ja muut ihmissuhteet ovat keskeisessä osassa hänen teoksissaan.

Juhannusmurha alkaa suomalaisellekin kovin tutuilla tunnelmilla: On juhannusjuhla saaristossa. Meri tuoksuu, rannat ovat täynnä rentoja, hauskaa pitäviä ihmisiä. Sitten eräs nuori kaatuu huumattuna hiekalle, ja löytyy ruumis. Ainakaan saaren nuorten maailmassa ei ole saaristoidyllistä tietoakaan.

Lukuneuvoja-blogissa annetaan täsmällinen määritelmä, milloin Viveca Stenin kirjoja kannattaa lukea: ”1. Jos pidät helppolukuisista jännäreistä. 2. Jos rakastat merta ja saaristoa. 3. Jos olet kyllästynyt pohjoismaisten rikoskirjojen yhteiskunnallisuuteen.” Lue koko bloggaus. Luetut.net-blogissa Juhannusmurhaa kehutaan Stenin parhaimmaksi dekkariksi. Lue koko bloggaus.

Tutustu Viveca Stenin kotisivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue e-kirjan alku

Viveca Stenin Juhannusmurha (I stundens hetta, WSOY, suom. Sirkka-Liisa Sjöblom) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 30.6.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 30.6.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painettu teos maksaa kovakantisena 27,50 € ja pokkarina 9,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.