virpi_hämeen-anttila_kuka_kuolleista_palaa

Virpi Hämeen-Anttila: Kuka kuolleista palaa

Viikon äänikirjamme on Virpi Hämeen-Anttilan historiallinen dekkari Kuka kuolleista palaa. Kirja on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta, tutustu myös muihin Virpi Hämeen-Anttilan teoksista tehtyihin äänikirjoihin.

 

Virpi Hämeen-Anttilan Kuka kuolleista palaa sijoittuu 1920-luvun Helsinkiin ja erityisesti sen alamaailmaan. Helsingissä syttyy liekkeihin useita teollisuusrakennuksia. Kun laivanvarustamon konttoripäällikkö saa palossa surmansa, poliisi pyytää avukseen Karl Axel Björk. Tätä vaivaavat tulipalon lisäksi myös Vahanaama, Björkin arkkivihollinen, ja se, että Björkin kuolleeksi luultu isä onkin elossa.

Hämeen-Anttila on kertonut teoksistaan Tieteenpäivien haastattelussa. Hän kertoo muun muassa tiedonhankinnasta. Ote haastattelusta: ”Hämeen-Anttila nauttii tiedon ja viihteen yhdistämisestä työssään. Dekkarisarjan kirjoittaminen on eräänlaista historian popularisointia. Tutkijantausta auttaa historiallisten romaanien kirjoittamisessa, sillä niiden tekijän täytyy rakastaa arkistoja ja tutkimusta.” Lue koko haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Virpi Hämeen-Anttilan Kuka kuolleista palaa (Otava) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 23,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 7,90 € 18.6.2017 saakka. Kirjan pituus on 11 h 8 min, lukija on Aku Laitinen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 10,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 30.6.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painettu teos maksaa 10,20 € pokkarina ja 29,60 € kovakantisena Lukulampun kaupassa. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Tutustu myös muihin Virpi Hämeen-Anttilan Björk-sarjan äänikirjoihin sekä Hämeen-Anttilan teosten e-kirjaversioihin Elisa Kirjassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.