simila_vuorela_ultra_bra_sokeana_hetkena

Ville Similä, Mervi Vuorela: Ultra Bra – Sokeana hetkenä

Viikon äänikirjamme on Ville Similän ja Mervi Vuorelan Ultra Bra – Sokeana hetkenä. Ultra Bra -yhtyeen tarinan kertova teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

”»ULTRA BRA!»
Näin se aina alkaa. Kaikki 12 jäsentä kokoontuvat tiiviiksi ryhmäksi ja huutavat joukkueensa, tai siis yhtyeensä, nimen kovaan ääneen. Sitten kävellään lavalle.” (kirjan alusta)

Ville Similän ja Mervi Vuorelan Ultra Bra – Sokeana hetkenä kertoo, miten Ultra Bra syntyi ja millainen sen tarina oli yhtyneenä ja musiikki-ilmiönä. Kirjaan on haastateltu yhteen jäseniä ja lähipiiriä eri ajanjaksoilta. Musiikin lisäksi teos kertookin myös Ultra Brahan kuuluneiden ihmisten tarinaa ja luo ajankuvaa.

”ULTRA BRAN menestyksestä tekeekin kiehtovan se, että yhtye oli alussa vain pienen kaveripiirin sisäpiirivitsi, jota ei suunniteltu pidempiaikaiseksi tai täyttämään mitään nuorisomusiikillista markkinasegmenttiä”, kirjoittaa Helsingin Sanomat kirjaa esittelevässä artikkelissaan. Kirjaa kiitetään erityisesti paneutumisesta: haastatteluja ja sitaatteja on runsaasti. Lue artikkeli.

”Informaation tulva on hengästyttävä, mutta samaan aikaan nautinnollinen”, kirjoittaa Aamulehden kriitikko. Ja: ”Parhaimmillaan kirja on kertoessaan bändin klassikkokappaleiden taustoja.” Lue koko arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

Ville Similän ja Mervi VuorelanUltra Bra – Sokeana hetkenä (WSOY 2018) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 21,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 9 t 8 min, lukija on Krista Putkonen-Örn. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit kuunnella äänikirjan alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 31,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.’

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.