ville_hytonen_matti_pikkujamsa_hipinaasi_apinahiisi

Ville Hytönen, Matti Pikkujämsä: Hipinäaasi apinahiisi

Viikon äänikirjamme on Ville Hytösen ja Matti Pikkujämsän lämminhenkinen satu Hipinäaasi apinahiisi. Ystävyydesta ja erilaisuudesta kertova teos on saatavana äänikirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

 

Pieni keuhkorikkoinen aasi sanoo ”hiih, hiih”, ja suuresta kömpelöstä apinasta kuuluu kävellessä ”hsshh, hsshh”. Muut metsäneläimet naureskelevat aasille ja apinalle, jotka ovat tahoillaan onnettomia. Kun aasi ja apina tutustuvat toisiinsa, kaikki muuttuu.

Ville Hytösen ja Matti Pikkujämsän satukirja Hipinäaasi apinahiisi kertoo kiusaamisesta ja yksinäisyydestä, mutta kirja ei ole lohduton: päinvastoin, se kertoo ystävyyden merkityksestä ja siitä, miten tärkeää on ymmärtää erilaisuutta.

Hipinäaasi apinahiisi oli vuonna 2013 Finlandia Junior -ehdokkaana. Palkintoraati kiitti sitä muun muassa hienosta kuvituksesta ja kielestä, joka on ” ilmaisuvoimaista, ääneen luettuna valloittavaa.” Luettua elämää -bloggari kertoo lastensa halunneen kuulla Hipinäaasin moneen kertaan ja uskoo kirjan opettavan empatiaa ja tarjoavan taide-elämyksen. Lue blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

Ville Hytösen kirjoittama ja Matti Pikkujämsän kuvittama Hipinäaasi apinahiisi (Tammi 2013, äänikirja 2017) on saatavana äänikirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 9,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 11 min, lukija on Markus Bäckman. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.