vera_vala_suden_hetki

Vera Vala: Suden hetki

Viikon kirjamme on Vera Valan dekkari Suden hetki. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

Vera Valan Suden hetki jatkaa suosittua Arianne de Bellis -dekkarisarjaa. Siinä Arianna on muuttanut perheineen Intian valtamerelle, Seychellien saarivaltioon.

Paratiisisaarella on varjopuolensa. Se on kansainvälisten rikollisten suosima veroparatiisi ja sitä piinaa ruttoepimedia, joka on vaarassa muuttua koko maailmaa piinaavaksi bioaseeksi. Ja, kuten aiemmisssakin Arianna-teoksissa, Ariannan oma mystinen menneisyys tuo kuvioihin oman painolastinsa.

Tuijata. Kulttuuripohdintoja -blogissa kiitetään Vera Valan kielenkäyttöä ja kehutaan teosta hyväksi kesäjännitysviihteeksi. Bloggari arvioi, että kirjassa on hieman liikaa hahmoja, mutta jää odottamaan teokselle jatkoa: ”Toivon, ettei tämä jää tähän, vaikka kirjailija on kertonut Ariannan jäävän tauolle. Arianna joutuu kirjan lopussa isojen muutosten eteen, ja siitä irtoaisi henkilövetoisia jatkoseikkailuja.” Lue koko blogiarvio.

Tutustu Vera Valan esittelyyn Wikipediassa.
Lue Lukulampun haastattelu Mitä luet, Vera Vala?
Lue myös Viikon kirja -esittely Valan teoksesta Milanon nukkemestari.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Vera Vala teos Suden hetki (Gummerus 2018) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 16,50 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 29 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilaa myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.