vera_vala_milanon_nukkemestari

Vera Vala: Milanon nukkemestari

Viikon kirjamme on Vera Valan dekkari Milanon nukkemestari. Suosittua Arianne de Bellis -sarjaa jatkava teos on saatavana painettuna ja e-kirjana. Lue e-kirjan alku veloituksetta!

 

Vera Valan Arianna de Bellis -sarja on edennyt jo viidenteen osaan. Milanon nukkemestarissa Vera Valan sankaritar, suomalaissukuinen Arianna, on saanut tyttären miesystävänsä Bartolomeon kanssa. Arianna asuu ja työskentelee Milanossa.

Sitten kaksi opiskelijaa löytyy murhattuina, kumpikin nuken kanssa. Kuka tai mikä on Nukkemestari, josta Milanon kaduilla huhutaan?

Tuijata. Kulttuuripohdintoja -bloggari kritisoi kirjaa siitä, että kirjan juoni kietoutuu liiankin tiivisti Ariannan ja hänen Ares-veljensä ympärille. Toisaalta sisaruspari on kiinnostava: ”Kerronta perustuu siihen, että useiden henkilöiden näkökulmia vaihdellaan. Se koukuttaa kivasti ja laventaa asetelmia sekä horjuttaa yksioikoisia tulkintoja. Sisarusparissa on vetoa, sen verran epätavallinen tausta ja elämäntapa heillä on – vastaavanlaisia ei jännityskirjallisuudessa ole aiemmin nähty. ” Lue koko arvio.

Ja kaikkea muuta -blogissa taas kiitetään kirjaa salaperäisyydestä: ”Tämä kirja on kuin vanha rasia, johon on rakennettu salalokeroita jokaisen kuviokiekuran taakse. Piilotettua jousta painaessa pompahtaa esiin taas jotain kaiken päälaelleen kääntävää. Onneksi Vera Vala osaa kuljettaa lukijan sokkelon halki niin, että lopussa tuntee tietävänsä kaiken – tai ainakin melkein.” Lue koko arvio.

Lue myös Vera Valan haastattelu Lukulampun Mitä luet -sarjassa.  Katso Vera Valan haastattelu Ylen sivuilla.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue kirjan alku

Vera Valan Milanon nukkemestari (Gummerus 2016) on saatavana painettuna teoksena ja e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on 30,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimainen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 20,50 € Elisa Kirjassa; teos on tarjouksessa hintaan 9,90 € aina 1.9.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.