veikko_tarvainen_äijäjooga

Veikko Tarvainen: Äijäjooga – jotta elämä olisi notkeampaa

Viikon äänikirja on erityisesti miehille suunnattu mutta naisillekin sopiva joogaäänikirja. Veikko Tarvaisen Äijäjooga lupaa vapauttaa sekä kehon että mielen jännityksiä. Kuuntele äänikirjan alku. Äijäjoogaan voi perehtyä myös painetun kirjan kautta.

 

Veikko Tarvainen on toimittaja, joogaohjaaja ja äijäjoogan kehittäjä. Hän kertoo Äijäjooga-sivustollaan, ettei äijäjooga vaadi ennakkotietoja tai -taitoja joogasta, eikä edes notkeutta: ”Mitä jäykempi äijä, sen parempi. Harjoitus on jokaiselle mahdollinen.” Tutustu sivustoon.

Äijäjooga-äänikirjassa on kuusi 5-18 minuutin harjoitusta. Helppojen venytysten ja nivelliikkeiden lisäksi jokainen harjoitus on myös hengitys-, keskittymis-, tasapaino- ja rentoutusharjoitus. Harjoitukset voivat auttaa esimerkiksi painon pudottamisessa, unen parantamisessa ja mieskunnon kohentamisessa. Akrobatisia taitoja ei tarvita, eikä niihin pyritä.

Tarvainen on sanonut Studio55-sivuston haastattelussa, että ihmiset voisivat ottaa eläimistä mallia venyttelyssä:

– Äijäjooga on löytöretki omaan itseensä. Mikään ihmepoppakonsti se ei kuitenkaan ole. Olen kuitenkin nähnyt niin monia, joille yksinkertaiset venytykset ovat tuoneet suuren avun, että tiedän harjoitteiden toimivan. Eläimillä on tallella viisauksia, jotka me olemme kadottaneet. Ne venyttelevät useita kertoja päivässä.

Lue koko haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Veikko Tarvaisen / Hytinä-levyjen äänikirja Äijäjooga – jotta elämä olisi notkeampaa (Provisual Oy 2016) maksaa Elisa Kirjassa 9,90 €; äänikirja on saatavana etuhintaan 8,90 € 31.1.2017 saakka. Kirjan pituus on 1 h 8 min, lukijana on Veikko Tarvainen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani. E- ja äänikirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi.

Veikko Tarvaisen kirjoittama ja Timo Junttilan kuvittama painettu teos Äijäjooga (WSOY 2016) maksaa 26,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

Lisää kirjoja hyvinvoinnista

 

Elisa Kirja on koonnut valtakunnallisella kirja-alan teemalla Kirjalla kuntoon! hyvinvointiaiheisia äänikirjoja  ja e-kirjoja sivuilleen.

Lukulampun kaupan kauneuteen ja terveyteen liittyvät kirjat löydät täältä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.