veikko-huovinen-lyhyet-erikoiset

Veikko Huovinen: Lyhyet erikoiset

Veikko Huovisen huumori naurattaa vuosikymmenestä toiseen – satiirin mestarin jäljittelemätön tyyli kolahtaa eri aikoina eri syistä. Lyhyet erikoiset on joukko hulvattomia novelleja. Teos on saatavana äänikirjana.

 

Kuinka Tarzan pärjäisi suomalaismetsissä? Entä kuinka mallikaunottaret hoitavat ulkonäköään ydintuhon jälkeen? Huovinen rakensi novelleja yllättävistä ajatusyhdistelmistä. ”Lyhyistä erikoisista” tuli käsite, joka laajeni koskemaan Huovisen muutakin novellituotantoa ja muun muassa Huovis-tarinoiden tv-sovituksia.

 

Tutustu kirjaan

Huovisella on uskomattoman omanlaatuinen sanavarasto.  Hänen tyylinsä kirjoittaa naisista oli jotenkin hellyttävän hienotunteista mutta humorististakin.Kaikkea kirjasta -blogi

Veikko Huovinen on verraton kumppani lukijalle, joka kaipaa vakavien filosofisten mietteiden lomaan kevyitä kertomuksia, jotka liihottelevat yläilmoissa ja saavat suupielet rentouttavasti virneeseen. – Joonas Sillanpää, Kirjahylly-blogi

 

Tutustu kirjailijaan

Veikko Huovinen Ylen Elävässä arkistossa

Veikko Huovisen työtila Sotkamossa: Huovishuone

Aiemmin Viikon äänikirjana: Veikko Huovisen Havukka-ahon ajattelija ja Konsta Pylkkänen etsii kortteeria

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

 

Veikko Huovisen Lyhyet erikoiset (WSOY, 1967 / 2016) on saatavana äänikirjana.

Äänikirjan lukijat ovat Risto Mäkelä, Jukka Puotila ja Aapo Vilhunen. Teoksen pituus on 4 h 20 min, ja sen hinta Elisa Kirjassa on 8,90 €. Teos on saatavana etuhintaan 4,90 € Elisa Kirjasta 24.5.2016 asti. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.