Veera Nieminen Avioliittosimulaattori

Veera Nieminen: Avioliittosimulaattori

Maajussille morsian… ja kuinkas sitten kävikään? Viikon äänikirjamme on Veera Niemisen komediallinen Avioliittosimulaattori. Kirja on hulvaton tarina suuresta salamarakkaudesta ja maa-Jussin tuoreesta morsiamesta, joka rikkoo neljän miehen vaiteliaan kotirauhan. Osta äänikirja, e-kirja tai painettu teos.

 

Vilkas itäsuomalainen Aino rakastuu ensisilmäyksellä Jussiin ja päättää muuttaa pojan kotitilalle Länsi-Suomeen. Jussi ei tosin asu yksin, vaan isänsä, setänsä ja veljensä kanssa. Mutta Aino vain nauraa, hän nyt sopeutuu mihin vain!

Kun morsian saapuu kuukauden koeajoon, pihan yli lähestyy jörö ukko, mulkoilee lippiksen alta ja mutisee Uggoloi. Mitä se sanoi? Kuka se on? Onkohan edessä sittenkään silkkaa lystiä? Unto näyttää melkein hymyilevältä. Se päästää jopa äänen, jota täällä päin varmaan kutsutaan naurahdukseksi.

Ihmissuhdekiemuroiden lisäksi Avioliittosimulaattori viihdyttää ihmisstereotypioillaan. Mari A:n kirjablogissa teosta kiitetään erityisesti kepeydestä: ”Tykkäsin kirjasta, se oli ihanan kevyt ja sopivan hauska. Ja piristi ensimmäisen työviikon bussimatkailuani aivan kympillä. ” Me Naiset -lehden muutaman vuoden takaisessa haastattelussa kirjailija Veera Nieminen hämmästelee hieman, että sai käsikirjoituksen valmiiksi ja sille kustannussopimuksen, mutta kertoo kirjoittaneensa aina ja Avioliittosimulaattorin kirjoittamisen olleen antoisaa: ”– Parhaimmillaan työ oli sellaista, että tunsin olevani kirjan tapahtumapaikoilla mukana tarkkailijana. Seurasin sivusta, mitä tarinan henkilöt tekivät ja raportoin näkemästäni lukijoille. Tutustuin hahmoihin ja katselin, että ai tällaistako täällä tapahtuukin – – –

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Veera Niemisen Avioliittosimulaattori (Tammi 2013) on saatavana painettuna ääni- ja e-kirjana sekä painettuna teoksena.

Äänikirja maksaa Elisa Kirjassa 17,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella veloituksetta teoksen alunTeos on saatavana myös e-kirjana hintaan 8,90 €. Tutustu ja osta täällä: voit myös lukea veloituksetta kirjan alunElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on alk. 8,7o €. Tutustu ja osta täälläToimitus on ilmainen ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.