vaino_linna_tuntematon_sotilas_aanikirja

Väinö Linna: Tuntematon sotilas

Viikon äänikirjamme on  yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista kotimaisista romaaneista ja viime aikoina runsaasti esillä ollut teos, Väinö Linnan Tuntematon sotilas. Tuntematon sotilas -äänikirja ja -e-kirja ovat saatavina etuhintaan marraskuun ajan; voit kuunnella äänikirjan alun tai lukea e-kirjan alun veloituksetta. Tuntematon sotilas on saatavana myös painettuna.

 

Väinö Linnan Tuntematon sotilas tuli toiseksi hiljattain päättyneessä Vuosisadan kirja -äänestyksessä. Sitä kuvailtiin Vuosisadan kirja -listauksessa muun muassa näin: ”Väinö Linnan Tuntemattomassa sotilaassa tiivistyy suomalaisuuden ytimenä pidetyt piirteet: sisu, osaaminen, sitkeys ja ylpeys suomalaisuudesta. Linna kirjoitti rakastettavia sankareita, jotka hän uskalsi surmata yksi toisensa jälkeen.” Lue lisää ja katso koko lista.

Alun perin vuonna 1954 ilmestynyt romaani kuvaa konekiväärikomppanian kokemuksia jatkosodassa. Romaanin esikuvana oli Linnan oma sodanaikainen yksikkö. Tänä vuonna Tuntematon sotilas on ollut runsaasti esillä Suomi 100 -juhlavuoden sekä uuden elokuvan myötä. Tutustu myös teoksen motivoimaan uutuusnovellikokoelmaan Toinen tuntematon.

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Väinö Linnan Tuntematon sotilas on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan (WSOY 2008) hinta on 11,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 6,90 € 30.11.2017 saakka. Kirjan pituus on 18 h 30 min, lukija on Veikko Honkanen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan (WSOY 2010) hinta on 11,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 30.11.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Tuntematon sotilas on ilmestynyt painettuna 12 klassikkoa -sarjassa (WSOY 2017); teoksen hinta on 31,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Teoksesta on saatavana myös elokuvapainos (WSOY 2017) hintaan 30,60 €. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.