tuutikki_tolonen_pasi_pitkanen_morkoreitti

Tuutikki Tolonen, Pasi Pitkänen: Mörköreitti

Viikon äänikirjamme johdattaa mörköjen merkilliseen maailmaan. Tuutikki Tolosen ja Pasi Pitkäsen Mörköreitti-lastenkirja on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku veloituksetta.

”Mitä pitää tehdä, jos haluaa löytää mörön maan alta?” (kirjan alku)

Tuutikki Tolosen ja Pasi Pitkäsen Mörköreitti on jatko-osa Mörkövahti-kirjalle, joka sai Arvid Lydecken -palkinnon vuonna 2015. Teokseen kannattaa tutustua, vaikkei ensimmäinen mörkökirja olisikaan tuttu.

Mörköreitti kertoo hauskasti, millainen on mörköjen koti, outo maanalainen maailma, jossa voi pudota kerroksesta toiseen ja joutua arvaamattomiin seikkailuihin. Entä kuka hallitsee mörköjä? Tämän kaiken selvittää Maikki-tyttö, joka seuraa mörköjä maan alle. Samaan aikaan Maikin ystävät ihmettelevät maan pinnalla, miten Maikkiin saa yhteyden.

Tuutikki Tolonen on palkittu sanataideopettaja ja lastenkirjailija, Pasi Pitkänen tunnettu kuvittaja. Heidän mörkökirjasarjansa oikeudet on myyty useaan maahan.

Kirjavinkeissä on esitelty Mörköreittiä ja kehuttu sitä mainioksi, kuvitusta oivalliseksi. Lue koko arvio.  Myös Hurja Hassu Lukija -kirjablogin pitäjä on ihastunut Tolosen ja Pitkäsen mörkökirjoihin. Hän kirjoittaa: ”Tuutikki Tolonen on selvästi oivaltanut, ettei asioita tarvitse selittää puhki. Jo pelkästään se että perheen matkusteleva isä on lapsille pelkkä Näkymätön Ääni, kertoo paljon. Hieno oivallus muutenkin. Möröt lastenvahtina on mahtava ja persoonallinen idea kaikinpuolin. Kokonaisuuden kruunaa Pasi Pitkäsen taidokkaat kuvat, jotka herättävät tarinan eloon. Ilmeikkäät möröt ovat niin harmittomia ja ihastuttavia, että ne tuskin lukijoita karkoittavat. Koko mörkö-käsite pyöräytetään akselinsa ympäri. Pelottavuus on heistä poissa ja sen sijaan sitä titteliä kantavat noidat.” Lue koko blogikirjoitus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Tuutikki Tolosen ja Pasi Pitkäsen Mörköreitti (Tammi 2016) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 8,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 2.12.2018 saakka. Äänikirjan pituus on 7 t 33 min, lukija on Antti LJ PääkkönenTutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 6,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 2.12.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.