tolonen_joulusatuja

Tuutikki Tolonen: Joulusatuja

Huomenna on joulukuu ja tonttujen aika. Nauti tänä vuonna kirjallisesta joulukalenterista: viikon äänikirjassamme on 24 pientä jouluista satua. Tutustu Tuutikki Tolosen Joulusatuja-teokseen ja kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

Onko pihalla tonttuja? Voiko lahjaksi saada näkymättömän norsun?

Tuutikki Tolonen on tunnettu ja monipuolinen lastenkirjallisuuden ja sanataiteen asiantuntija. Hän on muun muassa julkaissut lastenkirjoja ja toimii sanataideopettajana ja lastenkirjallisuuslehden toimittajana.

Joulusatuja sisältää 24 jouluista satua näyttelijä Eija Ahvon lukemina. Lastenkirjahylly-blogissa teosta kehutaan siitä, että sadut ovat sopivan lyhyitä ja liikkuvat pääosin satuolentojen omassa maailmassa. Monipuolisessa kirjaesittelyssä annetaan tälle kirjalle monipuolisia käyttösuosituksia: ”Kirjaa voi siis mainiosti käyttää paitsi kotona, niin myös päiväkodissa, koulussa tai iltapäiväkerhossa joulumielen nostattajana.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Tuutikki Tolosen Joulusatuja (Tammi 2013) on saatavana äänikirjana.

Äänikirjan hinta on 8,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 2 t 12 min, lukija on Eija Ahvo. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Lisää jouluista lukemista: Tutustu Lukulampun jouluaiheisiin juttuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.