Kuvapohja_800_415_oranssi_reunus_future

Tuuti Piippo: Futuremakers

Viikon kirja on Tuuti Piipon Futuremakers, joka ilmestyi tällä viikolla. Kirjailija ja toimittaja Piippo tekee töitä startup-yritysten parissa Piilaaksossa. Futuremakers-kirja kertoo naisista ja teknologia-alasta. Kirja sopii mainiosti vaikkapa lahjaksi kevään ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle nuorelle, joka miettii tulevaisuuden suunnitelmiaan.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Peliyhtiön tuottama kirja

 

Futuremakers on Rovio Entertainments Oy:n tuottama ja PS-Kustannuksen julkaisema. Kirjan taustoista kerrotaan Rovion tiedotteessa:

Tietokirjailija Tuuti Piippo on haastatellut kirjaan naisia teknologia-alan huipulta kaikkialta maailmasta. Oman tarinansa kertovat muun muassa kuvapalvelu Flickr:n perustaja Caterina Fake, avaruustekniikan insinööri Natalie Panek, startup-yrittäjä Ela Madej ja YOU-applikaation perustaja Nelli Lähteenmäki.

Kirjan tavoitteena on kannustaa nuoria naisia hakeutumaan tieteen ja tekniikan aloille.

Futuremakers kuuluu Rovio Visions -kirjasarjaan, joka nostaa esiin Roviolle tärkeitä teemoja, kuten hauska oppiminen sekä teknologian mahdollisuudet ja vaikutukset. Visions-kirjojen käännösoikeuksia on myyty Suomen lisäksi muun muassa Koreaan.

”Suurena suomalaisena teknologia- ja viihdealan yrityksenä haluamme näyttää tytöille ja naisille, että tämä ala on avoin kaikille”, kertoo Rovio Booksin kustannusjohtaja Laura Nevanlinna kirjahankkeen käynnistämiseen johtaneista syistä.

 

Tutustu kirjaan ja kirjailijaan

 

Videolla Piippo kertoo rohkeudesta – siitä, että on kiinnostunut uusista asioista ja ilmiöistä.

 

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Painettuna tai e-kirjana

 

Futuremakers on saatavana painettuna kirjana ja e-kirjana.

Painettu teos Lukulampun kaupassa 28,30 €. Toimitus on ilmainen, ja teoksen voi ostaa myös lahjaksi niin että se toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Tutustu ja osta painettu kirja täällä. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

Futuremakers on ilmestynyt myös e-kirjana ja maksaa Elisa Kirjalla 22,90 €, kun kirjan ostaa 31.5.2015 mennessä. Tämän jälkeen kirjan hinta on 26,90 €. Myös e-kirjoja voi antaa lahjaksi. Tutustu ja osta täällä; Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteen.  Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.