tuomas-vimma-raksa

Tuomas Vimma: Raksa

Onko isänpäivälahja vielä hankkimatta? Ei hätää – mp3-muotoinen äänikirja ehtii isänpäivälahjaksi mainiosti! Tuomas Vimman Raksa vie isän rakentamisen maailmaan, jossa konnia löytyy niin miehistä kuin naisistakin.

 

Tuomas Vimma kuvaa monissa romaaneissaan työelämää kyynisesti, hersyvän hauskasti ja pirullisesti. Häneltä on ilmestynyt tähän mennessä kuusi teosta. Raksa on osa Schicklgruber-sarjaa, jonka muut osat ovat Ruutukymppi ja Firman mies.

 

Kirjasta sanottua

 

Kaikkein hauskinta Raksassa on kuitenkin Vimman kieli-iloittelu, jossa on pelit, vehkeet ja kielikuvat paikoillaan.Kirjasfääri-blogi

Poikamaisessa veijarihengessä tulee ristipistoja, joissa omat ja toisten vaimot ja tyttöystävät menevät sekaisin. Ja lasiin ei todellakaan syljetä. Tämä on niitä romaaneja, joihin taltioituu ajankuvan erästä aluetta, ravintola-sceneä. – Helena Miettinen, Keskisuomalainen

Vaikka henkilöt ovatkin ärsyttäviä, Vimma osa kuvata heitä tavalla, joka tekee heistä kiinnostavia.Pussinäädän kirjablogi

 

Tutustu kirjailijaan

 

Tuomas Vimma ja Raksa Yle Areenassa Aamun kirja -ohjelmassa.

Kuuntele Kirjastokaistan Tuomas Vimma -jakso.

Lue Tuomas Vimman kolumneja Helsingin Sanomissa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Tuomas Vimman Raksa (Gummerus 2011) on saatavana painettuna, pehmeäkantisena kirjana, e-kirjana ja äänikirjana.

Painetun teoksen hinta on 9,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lähetyksestä ei peritä postituskuluja, ja kirjan voi myös tilata lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 9,74 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun. Kirjan voi ostaa myös lahjaksi.

Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 15,00 €. Kirjan lukijana on Jukka Peltola ja kirjan pituus on 9 tuntia 11 minuuttia. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Esittelemme joka viikko Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: poimintoja niin  uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.