tuomas_kyro_mielensapahoittajan_hiihtokirja

Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittajan hiihtokirja

Viikon kirjamme on Tuomas Kyrön suosittua Mielensäpahoittaja-sarjaa, Mielensäpahoittajan hiihtokirja. Se on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena. Lue tai kuuntele kirjan alku veloituksetta. Jutun lopusta löydät lisää lukuvinkkejä hiihtoloma- ja talviurheilukauteen.

 

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun hiihtokisoihin mennään autolla, junalla ja bussilla. Salpausselälle pitää hiihtää. Muutaman sadan kilometrin mittainen matka ei ole mitään, kun varaa reppuun suolalihaa ja nokipannun. Kahdeksan peninkulman välein pidetään tauko, tehdään nuotio, kuivataan kamppeet ja syödään. Tutkitaan kuluneen vuoden tilastot ja kirjataan mustakantiseen vihkoon oma arvio mitalikolmikosta. (kirjan alku)

Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan hiihtokirjasta on sanottu, että se kuuluu jokaisen suomalaisen urheilukassiin. Teoksessa tuttu Mielensäpahoittaja-hahmo, vanha ja hieman kaikkeen epäluuloisesti suhtautuva mies, kertoo totuuksia urheilulajeista ja -sankareista.

Kirjakimalainen-bloggari on kuunnellut Mielensäpahoittajan hiihtokirjan äänikirjana lapsen kanssa – lapsi on halunnut kuulla kirjan monta kertaa. Bloggari kiteyttää: ”Suosittelen kirjaa kyllä, koska se on viihdyttävä ja pitipä penkkiurheilusta tai ei, teos kasvattaa joiltakin osin yleissivistystä. Ja samalla voi naureskella partaansa.” Lue koko bloggaus.

Mielensäpahoittajasta on kasvanut niin tunnettu hahmo, että sillä on kirjasarjan ja elokuvan lisäksi oma Wikipedia-esittelynsä. Tutustu täällä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan hiihtokirja (WSOY 2016) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana hintaan 4,90 € 28.2.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta

Äänikirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana hintaan 6,90 € 28.2.2018 saakka. Kirjan pituus on 2 h 6 min, lukija on Vesa Vierikko. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 16,80 € Lukulampun kaupassa. Lukulampun kaupassa on myynnissä myös Mielensäpahoittajan hiihtokirja -CD-äänikirja hintaan 16,80 €.  Tutustu teoksiin ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Lisää lukuvinkkejä hiihtolomaksi

Elisa Kirja on koonnut sivustolleen 10 kirjavinkkiä talvilomalle: e-kirjoja ja äänikirjoja, ja kaikkien alut voi lukea tai kuunnella ilmaiseksi. Tutustu talviloman kirjavinkkeihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.