tuija_lehtinen_vaara_vainaja

Tuija Lehtinen: Väärä vainaja – Erja Revon tutkimuksia

Lukulampun viikon kirja ja Elisa Kirjan kuukauden kirja on Tuija Lehtisen Väärä vainaja – Erja Revon tutkimuksia. Teos on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Tuija Lehtinen tunnetaan tuotteliaana ja suosittuna kirjailijana, jonka tuotanto kattaa kymmeniä nuorten- ja aikuisten romaaneja. Nyt esiteltävä Väärä vainaja – Erja Revon tutkimuksia on hänen ensimmäinen dekkarinsa.

Teoksen päähenkilö Erja Repo on varhaiseläköitynyt rikospoliisi. Äitinsä kuolinpesää selvitellessään hän tapaa lapsuudenystävänsä Kaisan. Kaisan tytär on huolissaan, sillä hän epäilee kummitätinsä olevan elossa, vaikka tämän hautajaisia on vietetty. Erja Repo saakin selville, että kummitätinä on haudattu väärä vainaja – mutta missä kummitäti mahtaa olla?

Dekkarituntija Kirsi Hietanen kirjoittaa Väärä vainaja -teoksestaan kirjablogissaan: ”Oivallista viihdettä dekkaritvistillä siis, mutta dekkarien suurkuluttajalle hieman liian tutunoloista. Erja Repo on mainio päähenkilö, joten toivottavasti Lehtinen panostaa seuraavassa osassa enemmän juonenkehittelyyn ja toimintakohtausten hiontaan.” Lue koko blogiarvio.

Tutustu Tuija Lehtisen esittelyyn Kirjasampo-sivustolla.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue e-kirjan alku

Tuija Lehtisen Väärä vainaja – Erja Revon tutkimuksia (Pulitzer Oy – CrimeTime 2016) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 9,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 30.11.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 30.11.2017 saakka. Kirjan pituus on 6 h 55 min, lukija on Krista Putkonen-Örn. Tutustu ja osta täällä.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 20,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.