matkakirjat_topten

Top 10: Uusia ja vanhoja matkakirjoja

Kaipaatko matkustusvinkkejä tai fiilistelevää nojatuolimatkaa? Tällä kertaa keskitymme Top 10 -listauksessa teoksiin, jotka liittyvät tavalla tai toisella kulkemiseen, matkan tekoon. Uutta ja vanhaa, faktaa ja vähän fiktiotakin: katso vinkkimme! Kommenttikenttään voit jättää oman matkakirjaehdotuksesi.

 

vaellus97456

3 comments

  1. Hyvässä matkakirjassa kohdetta ja reissaamista tutkaillaan tavallisuudesta poikkeavalla tavalla, kuten tehdään vaikka Andrew Blackwellin kirjassa Aurinkoloma Tsernobylissä (2014).

  2. Mia Kankimäen, Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin syntyi, koska Kankimäki uskalsi hypätä pois turvallisuuden orjuuttaavasta häkistä.
    Intohimoisena reppureissaajana tein samoin kuin Kankimäki mutta ilman tarvittavia varoja. Matkaseikkauluni 35 maassa julkaistaan Elo-Syyskuun vaiheessa Taskurahalla maailman ympäri kirjassani . Mia Kankimäen urhoollinen poistuminen turvallisuuden häkistä ja tutustuminen yli tuhat vuotta sitten eläneeseen Sei Shönagoniin on avian erikoista. Seurauksena hänen ansioituneesti palkittu kirjallinen viestintä on saanut paikkansa matkakirjojen helminauhassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.