Toni Morrison Koti äänikirja

Toni Morrison: Koti

Nobelisti Toni Morrisonin romaani Koti on niukka, lyhyt – ja koskettava. Korean sodan veteraanista kertova teos on saatavana äänikirjana, marraskuun 2o15 ajan erikoishintaan. Tutustu teokseen ja kuuntele sen alku veloituksetta!

 

Toni Morrisonin Kodin päähenkilö etsii kotia ja itseään. Frank Money on katkera ja itseinhoinen Korean sodan veteraani, joka on palannut Amerikkaan sodasta fyysisesti ja henkisesti vammautuneena. Hän on vieraantunut kodistaan, rasistisesta Georgian pikkukaupungista, mutta joutuu palaamaan sinne pelastaakseen sisarensa, jota käytetään törkeästi hyväksi lääketieteellisissä kokeissa. Frank palaa lapsuutensa raskaisiin maisemiin ja löytää itsestään rohkeuden, jota ei tiennyt enää olevan olemassakaan.

Koti on saanut kehuvia arvioita niin valtamediassa kuin kirjablogeissakin.

Helsingin Sanomien Jukka Petäjä kiteyttää tuntemuksensa lyhyesti: ”Huh, huh.” Hän kirjoittaa arviossaan myös seuraavasti: Pienimuotoinen Koti on paljon fyysistä kokoaan suurempi kirja, jossa vahvasti henkilökohtaiset kokemukset ja intiimit tuntemukset saavat yhteisöllisen ja yhteiskunnallisen ulottuvaisuuden lähes vaivihkaa, alleviivaamatta.

Myös Eniten minua kiinnostaa tie -blogin pitäjä kiinnittää huomion siihen, että Koti on ulkoisesti pieni mutta merkityksellisti suuri romaani. Synkeästä ja rankasta aiheestaan huolimatta bloggari löytää teokesta myös toivoa. Hän toteaaNäkisin, että Morrison antaa lukijalle Kodin kautta toivoa. Hän valaa uskoa siihen, että ihminen voi selvitä paljosta menettämättä itseään. Ihminen voi aina löytää takaisin kotiin. Ja se on suuri lupaus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Toni Morrisonin Koti (Home, Tammi 2013 / äänikirja 2014, suom. Seppo Loponen) on saatavan äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan pituus on 8 h 20 min, ja lukija on Erja Manto. Teos on saatavana hintaan 4,90 € 30.11.2015 asti, normaalihinta on 26,90 €. Tutustu ja osta Elisa Kirjassa: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella veloituksetta äänikirjan alun.

E-kirja maksaa Elisa Kirjassa 26,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea veloituksetta e-kirjan alun

Painettu teos maksaa 26,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täälläLähetyksestä ei peritä postituskuluja, ja kirjan voi myös tilata lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Esittelemme joka viikko Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: poimintoja niin  uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.