timo_sandberg_mustamaki

Timo Sandberg: Mustamäki

Viikon kirjamme on Timo Sandbergin historiallinen rikosromaani Mustamäki. Vuoden johtolanka 2014 -voittaja on saaatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku tai kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

Timo Sandberg on nastolalainen toimittaja ja kirjailija. Mustamäki aloitti historialliseen Lahteen sijoittuvan dekkarisarjan ja sai Vuoden johtolanka -palkinnon.

Mustamäki sijoittuu 1920-luvun kahtia jakautuneeseen Suomeen. Ristiriitojen ja kaunojen piinama kansa yrittää jatkaa elämää sodan muistot seuranaan, iloa ja unohdusta haetaan pirtusta ja rehevistä jutuista. Savon Sanomien arviossa kiitetään esimerkiksi romaanin loppuratkaisua ja todetaan, että teos ”ottaa tiiviin otteen lukijastaan”. Lue koko arvio.  Kirjan pauloissa -bloggaria taas viehätti kirjan ajankuvaus ja tyyli: ”Juonen ja toiminnan on soljuttava verkkaisemmin, kun poliisi menee rikospaikalle vossikalla!” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Timo Sandbergin Mustamäki (Karisto 2013) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 11,90 € Elisa Kirjassa; e-kirja on saatavana hintaan 3,90 € 30.11.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alkun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; äänikirja on saatavana hintaan 3,90 € 30.11.2017 saakka. Kirjan pituus on 7 h 3 min, lukija on Aarni Kivinen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painettu teos on saatavana hintaan 14,70 € kovakantisena ja 10,90 € pehmeäkantisena Lukulampun kaupassa. CD-äänikirja maksaa 14,60 € Lukulampun kaupassa. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.