timo_parvela_paten_kalastuskirja

Timo Parvela: Paten kalastuskirja

Viikon äänikirjamme on Timo Parvelan Paten kalastuskirja. Se kertoo humoristisesti Norjaan suuntautuvasta kalareissusta. Äänikirja on saatavana etuhintaan toukokuun 2017 ajan. Kuuntele kirjan alku veloituksetta. Teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna.

 

Timo Parvela on suosittu ja Lukulampussakin usein esillä ollut lastenkirjailija. Paten hahmo on tullut lukijoille tutuksi Parvelan Ella ja kaverit –teosten kautta. Patea kuvataan hieman hömelöksi mutta hyväsydämiseksi.

Paten kalastuskirja sai alkuvuodesta Runeberg Junior -palkinnon. Se ja toinen palkittu teos olivat kirjan kohdeyleisön eli lasten suosikkeja.

Paten kalastuskirjassa Pate ja hänen isänsä suuntaavat kalastusreissulle aina Norjaan saakka Paten isän ystävän ja tämän tyttären kanssa. Ja kun Patesta – ja Parvelasta – on kyse, kaikki ei mene aivan suoraviivaisesti, ja kommelluksia piisaa. Sininen keskitie -blogissa kirjan arvellaan olevan omiaan pienten koululaisten lukuhalua nostattamaan, juuri kohderyhmälle sopiva teos: ”Se on seikkailumaisuudessaan, selkeydessään just kohderyhmälleen passeli. Voisinpa jopa sanoa, että Timo Parvela ja Pasi Pitkänen ovat tehneet tärkeän työn alakoululaisille lukijoille.” Lue koko blogiarvio.

Lue myös haastattelu Mitä luet, Timo Parvela?

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Timo Parvelan Paten kalastuskirja (Tammi 2016) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana etuhintaan 4,90 € 31.5.2017 saakka. Kirjan pituus on 1 h 34 min, lukija on Lauri Kortelainen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 13,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana etuhintaan 4,90 € 31.5.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 14,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Myynnissä on myös CD-äänikirja hintaan 14,70 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.