kepler62-kirjanelja

Timo Parvela ja Bjørn Sortland: Kirja neljä: Pioneerit

Viikon äänikirjamme on kansainvälisen nuortensarjan neljäs osa. Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland kirjoittavat yhdessä Kepler62-sarjaa, jonka on tarkoitus jatkua kuuden osan verran. Dystopiaseikkailun upea kuvitus on Pasi Pitkäsen käsialaa.

 

Pioneerit-kirjassa Maasta avaruusseikkailulle lähetetyt lapset saapuvat Kepler62-planeetalle. Planeetta vaikuttaa elinvoimaiselta – mutta asumaton se ei ole. Minkälaisiin seikkailuihin lapset uudella planeetalla joutuvat?

 

Kepler62-sarjasta sanottua

Kepler 62 on kauttaaltaan ammattityötä, muutamaa kirjaan jäänyttä lyöntivirhettä lukuun ottamatta se on melko täydellinen lasten- ja nuortenkirjasarjan aloitusosa. – Katja Jalkanen, Lumiomena-blogi

Ylipäätään koko konsepti toimii sen verran hyvin, että hämmästyn kyllä, jos tästä kirjasarjasta ei tule hittiä. Tarina sekoittaa samaan pakettiin jännitystä, avaruusseikkailuja, veljestarinaa ja ainakin jossain määrin myös yhteiskuntakritiikkiä. – Reeta Törrönen, Les! Lue! -blogi

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

Timo Parvelan ja Bjørn Sortlandin Kirja neljä: Pioneerit (WSOY 2016) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna kirjana.

Äänikirja on Elisa Kirjassa tarjouksessa Helsingin Kirjamessujen etkoetuna: sen hinta on 3,90 € maanantaihin 24.10.2016 klo 8.00 asti. Teoksen normaalihinta on 15,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Äänikirjan lpituus on 1 h 54 min ja lukija on Antti LJ Pääkkönen.

Myös e-kirja on Elisa Kirjassa tarjouksessa Helsingin Kirjamessujen etkoetuna: sen hinta on 3,90 € torstaihin 27.10.2016 klo 8.00 asti. Teoksen normaalihinta on 14,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun kirjan hinta on 18,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

1 comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.