timo_parvela_ella_ja_kaverit_rakentavat_ihmekoneen

Timo Parvela: Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen

Viikon äänikirja on Timo Parvelan Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen. Suosikkiteos on e-kirjana ja äänikirjana sekä painettuna; e- ja äänikirja ovat tarjouksessa helmikuun 2017 ajan. Tutustu teokseen ja kuuntele äänikirjan alku!

Timo Parvela on pitkän linjan lasten- ja nuortenkirjailija. Koululaisten maailmaan sijoittuva Ella-sarja on suosittu kirjoina sekä elokuvina. Tutustu Parvelan esittelyyn Wikipediassa.

Parvela on kirjoittanut kirjojen tärkeydestä Yhteishyvä-lehden kolumnissa. Hän toteaa esimerkiksi: ”Lukemisen taidon saavuttaminen on kustannustehokkain tapa parantaa kansalaisten mahdollisuuksia vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa ja osallistua päätöksentekoon. Asia on vakava, toteutus on hauska. Riittävän lukemisen taidon voi saavuttaa vaikkapa lukemalla satuja.” Lue koko kolumni. Lue myös Parvelan haastattelu Lukulampun Mitä luet? -sarjassa.

Teoksessa Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen koululaiset haluavat pelastaa koulun rahapulalta ja piristää huolestunutta opettajaa. Ella ja kaverit löytävät kirjastosta ihmekone Sammon rakennusohjeet ja päättävät auttaa.

Sininen keskitie -lastenkirjablogissa teoksen ääressä on viihdytty: ”Ella-kirja vaikuttaa turvallisen mukavalta ja höpölöpöhassuttelevalta kirjalta. Lapset tuntuvat nauttivan, ja nauravan, ja koukuttuvat kirjan melko yksinkertaisiin kikkoihin, kuten mitä sammosta seuraavaksi tulee ja missä kohtaa kohta sanotaan potta tai jotain muuta höperöä. Kirja ei sinänsä räjäyttänyt minun maailmaani, mutta lapseni pitivät siitä kovin, ja huvituinpa itsekin aika ajoin ja pysyin kirjaa lukiessani hyväntuulisena.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Timo Parvelan kirjoittama ja Mervi Lindmanin kuvittama Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen (Tammi 2016) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; äänikirja on saatavana hintaan 4,90 € 28.2.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.  Äänikirjan pituus on 1 h 43 min, lukija on Lotta Kuusisto.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; e-kirja on saatavana hintaan 4,90 € 28.2.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi.

Painetun teoksen hinta on 18 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.