timo_parvela_ella_ja_kaverit_menevät_metsään

Timo Parvela: Ella ja kaverit menevät metsään

Viikon äänikirja on suosikkikirjailija Timo Parvelan teos Ella ja kaverit menevät metsään. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta! Äänikirjasta on iloa esimerkiksi kesän automatkoilla. Äänikirjaformaatin lisäksi Ella ja kaverit menevät metsään on saatavana painettuna teoksena ja e-kirjana.

 

Monen koululaisen kesäloma on alkanut leirillä. Näin on myös Timo Parvelan Ella ja kaverit menevät metsään -teoksessa. Kirjan esittely alkaa ekaluokalta päässeen Ellan esittelyllä: Minä olen Ella. Olen nyt kesälomalla. Me menemme metsään. Se johtuu siitä, että opettaja päätti perustaa sinne kesäleirin. 

Kirjassa Ella ja kaverit opettelevat luonnossa tarvittavia taitoja: yöpymään, tekemään nuotion, pyydystämään hirven, suojelemaan saukkoja sekä tunnistamaan luonnon ääniä.

Kirjavinkit-sivustolla teoksen kehutaan naurattaneen aikuistakin lukijaa, jolle tämä oli ensimmäinen Ella-kirjakokemus: ”Meno äityy täysin älyvapaaksi. Parvelan tiesin huumorintajuiseksi, eikä Ella ja kaverit menevät metsään petä. Naurussa on pitelemistä, myös aikuisella, kun opettaja joukkoineen suojelee luontoa. Hauska kirja – pitänee tutustua sarjaan enemmänkin.”

Hyväntuulisiin Ella-kirjoihin voit tutustua Ella-kirjojen omalla sivustolla. Ella on tuttu kirjallinen monille maailman lapsille, sillä kirjoja on käännetty kahdellekymmenelle kielelle! Kirjailija Timo Parvelaan voit tutustua Lukulampun haastattelussa Mitä luet, Timo Parvela?

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Timo Parvelan kirja Ella ja kaverit menevät metsään (Tammi 2013) on saatavana painettuna teoksena, äänikirjana ja e-kirjana.

Äänikirjan pituus on 2 h 37 minuuttia, ja lukijana on Lotta Kuusisto. Äänikirjan hinta on 30.6.2016 asti 4,90 € Elisa Kirjassa, kirjan normaali hinta on 9,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 30.6.2016 asti 4,90 € Elisa Kirjassa, kirjan normaali hinta on 9,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 12,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täälläLukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.