vesamatti_loiri_pyhät_tekstit_syntytarina

Timo Kiiskinen: Vesa-Matti Loiri: Pyhät tekstit. Syntytarina

Viikon kirjamme on juuri ilmestynyt uutuus, Timo Kiiskisen toimittama Vesa-Matti Loiri: Pyhät tekstit. Syntytarina. Siinä rakastettu taiteilija Loiri kertoo avoimesti elämästään, ja elämästä ylipäätään: ihmisistä, tunteista, rakkaudesta. Teos on saatavana painettuna sekä e-kirjana. Tutustu teokseenja lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Vesa-Matti Loiri: Pyhät tekstit. Syntytarina on siis Timo Kiiskisen toimittama teos, joka kertoo Vesa-Matti Loirin ajatuksia ihmisestä, ystävyydestä ja universaalista viisaudesta. Kirjassa hän kertoo Pyhät tekstit -albumin laulujen herättämistä tunnoista ja pysähtyy elämänsä tarinoihin muun muassa anteeksiannon, egon, kuoleman ja rakkauden teemojen kautta. Loirin kertomusten lisäksi kirja sisältää levyn syntytarinan sekä nuotit ja sanat Pyhät tekstit -albumin 20 lauluun. Kirjassa on myös laaja kuvitus äänitysmatkalta Islantiin alkuvuodesta 2016. Pyhät tekstit keskittyy nimensä mukaisesti eri uskontojen ja kansanuskojen pyhiin teksteihin.

Vesa-Matti Loiri on kertonut Pyhistä teksteistä Ylen haastattelussa:

– Samoja opetuksia toistetaan eri uskonnoissa. Ihmiset tekevät myöhemmin omat tulkintansa ja alkavat riidellä keskenään. Ristiriidat syntyvät, kun ihmiset alkavat erotella toisiaan ihonvärin, kielen, iän tai sukupuolen takia.

Lue koko haastattelu.

Apu-lehden haastattelussa Loiri sanoo, että tämä levy saattaa jäädä viimeiseksi hänen taiteilijanurallaan. Lue haastattelu ja kuuntele musiikkinäyte.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

Timo Kiiskisen Vesa-Matti Loiri: Pyhät tekstit.Syntytarina on saatavana painettuna sekä e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on 30,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 16,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.