siirin_aanikirja

Tiina Nopola: Siirin äänikirjakokoelma

Tiina Nopolan Siiri-kirjat ovat suosikkilukemistoa monessa lapsiperheessä. Kolme Siiri-kirjaa sisältävä äänikirjakokoelma maksaa nyt vain 4,90 €. Tutustu teokseen, kuuntele lukunäyte!

 

Tiina Nopola on lastenkirjakonkari, joka on julkaissut lukuisia teoksia sekä yksin että yhdessä siskonsa Sinikka Nopolan kanssa. Siiri-teosten taustalla ovat Nopolan tyttären päiväkotikokemukset. Siiri-sarjan alussa Siiri menee päiväkotiin ja tutustuu kolmeen Ottoon. Sarjan kaikki osat kuvaavat lapsen maailmaa elämänläheisellä otteella. Teokset ovat tavoittaneet pienet lukijat ja kuulijat laajalti, Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Venäjällä ja Kiinassa.

Tutustu Tiina Nopolaan Wikipedia-esittelyn kautta tai klikkaamalla kirjailijan kotisivuille. Kirjailijasivuilta löytyy tietoa teoksista sekä muun muassa kirjailijan esiintymisistä kirja-alan tapahtumissa.

Siiri-sarjan osasta Siiri ja lumimies on esittely Mari A.:n kirjablogissa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Tiina Nopolan Siirin äänikirjakokoelma on ilmestynyt vuonna 2012 (Tammi). Se sisältää kolme äänikirjaa, joiden lukijana on näyttelijä Leena Pöysti.

Kokoelma alkaa teoksella Siiri ja kauhea kummitus (2010), jossa pelätään kummitusta yökylässä. Sen jälkeen kuullaan teos Siiri tekee maalin (2011), jossa kesäloma alkaa, ja opetellaan pelaamaan jalkapalloa. Kokoelman päättää Siiri ja lumimies (2012), jossa hiihdetään ja etsitään lumimiestä.

Siirin äänikirjakokoelma maksaa Elisa Kirjassa 4,90 € 30.9.2015 asti (norm. 11,90 €). Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella kirjan lukunäytteen.

Tutustu myös muihin Tiina Nopolan teoksiin Elisa Kirjassa. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Tiina Nopolan tuotantoa Lukulampun kaupassaToimitus on ilmainen ja teoksen voi ostaa myös lahjaksi niin että se toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.