nopola_siiri_ja_lumimies

Tiina Nopola, Mervi Lindman: Siiri ja lumimies

Viikon äänikirjamme on Tiina Nopolan hauska lastenkirja Siiri ja lumimies. Teos on saatavana myös painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

 

Tiina Nopolan kirjoittamat ja Mervi Lindmanin kuvittamat Siiri-kirjat ovat suosikkeja monessa lapsiperheessä.

Teoksessa Siiri ja lumimies Siiri on saanut uudet sukset. Hän on myös varma, että on nähnyt metsässä oikean lumimiehen… Siiri päättää lähteä yksin hiihtoretkelle, kun hänen Otto-ystävänsä eivät halua tulla mukaan. Onko lumimies totta, ja miten Siirille käy metsässä?

Värikäs päivä -lastenkirjablogissa on esitelty Siiri-kirjoja. Kirjoissa on hyvää esimerkiksi se, että ne on todella kirjoitettu lapsen näkökulmasta: ”Siirin tarinoissa ja kuvissa ollaan aidosti lapsen tasolla, josta kertovat myös aikuisten pikkuiset roolit – he hääräilevät taustalla huolehtimassa tai istuksivat nojatuolissa.” Lue koko blogiarvio.

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Tiina Nopolan ja Mervi Lindmanin Siiri ja lumimies (Tammi, äänikirja v. 2017) on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 4,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 16 min, lukija on Leena Pöysti. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 15,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.