thomas_erikson_idiootit_ymparillani

Thomas Erikson: Idiootit ympärilläni – kuinka ymmärtää muita ja itseään

Viikon äänikirjavinkkimme on ruotsalainen bestseller-tietokirja. Thomas Erikssonin teos Idiootit ympärilläni auttaa ymmärtämään sekä omaa että muiden käytöstä. Teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

Thomas Erikson on käyttäytymistieteiden asiantuntija, johtamisvalmentaja, konsultti ja dekkarikirjailija. Idiootit ympärilläni on hänen ensimmäinen tietokirjansa.

Idiootit ympärilläni perustuu ns. DISA-analyysiin, jossa ihmiset jaotellaan persoonallisuustyyppiensä mukaan eri värien edustajiksi. Punainen on hallitseva, keltainen innostava, vihreä vakaa ja sininen analyyttinen. Harva ihminen on vain yhden tyypin ilmentymä, vaan käytännössä olemme sekoitus eri ominaisuuksia.

Erikson haluaa kirjallaan osoittaa, millaisia ihmiset ovat. Ymmärrys omasta ja muiden persoonasta auttaa niin henkilökohtaisessa kuin työelämässä. Hän sanoo Aamulehden haastattelussa, että töissä tieto voi auttaa esimerkiksi rekrytoinnissa:

– Kun opitaan paremmin tiedostamaan ihmisen henkilökohtainen käyttäytymismalli, se tuottaa parempia tuloksia rekrytoinnissa.

Lue koko haastattelu. Kotona tieto erilaisista ihmistyypeistä voi esimerkiksi edesauttaa kommunikointia puolison kanssa. ”Kirjan luettuasi havahdut takuuvarmasti huomaamaan, että idioottien määrä ympärilläsi on vähentynyt huomattavasti”, lupaa kirjan esittelyteksti. Myös Talouselämän arviossa sanotaan, että kirja lisää ihmisymmärrystä. Teosta luonnehditaan helppolukuiseksi. Lue arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni – kuinka ymmärtää muita ja itseään (Atena 2017, e- ja äänikirja 2018, suom. Riie Heikkilä) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 22.4.2018 saakka. Kirjan pituus on 8 h 25 min, lukija on Aku Laitinen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 7,90 € 22.4.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.