Kuvapohja_800_415_oranssi_reunus_lemmenkommandojen

Tarquin Hall: Vish Puri ja lemmenkommandojen tapaus

Viikon kirja on Tarquin Hallin Intiaan sijoittuva dekkari Vish Puri ja lemmenkommandojen tapaus. Lukulamppu on tehnyt juttusarjan kevään aikana kirjaan liittyen ja löydät kirjaa koskevat artikkelit alta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Tarquin Hallin luomaa Vish Puria on verrattu milloin Hercule Poirotiin, milloin Mma Ramotsween. Hyvällä ruoalla on kirjasarjassa iso merkitys. Voit kokata kotona Pullukan herkkupakoroita! Tutustu Vish Puriin ja herkulliseen reseptiin artikkelissamme Vish Puri on elämänhaluinen intialaisetsivä.

Hall vieraili Suomessa maaliskuussa ja tapasi toimittajia ja lukijoita. Kirjabloggaajatapaamisessa hän kertoi kirjojensa yhteiskunnallisista ulottuvuuksista:

– Olen tyytyväinen siihen, että olen pystynyt tuomaan jokaisessa kirjassa esiin isoja Intiassa vaikuttavia yhteiskunnallisia kysymyksiä. Vish Puri ja lemmenkommandojen tapaus -kirjassa käsittelen kastilaitosta ja kastilaitoksesta keskusteleminen saattaa olla edelleen aika herkkä aihe. Koen itse, että fiktion kautta vaikeidenkin aiheiden käsitteleminen on mahdollista ja palautekin on ollut rakentavaa.

Lue tapaamisesta artikkelissamme Kirjailija Tarquin Hall tapasi suomalaisia kirjabloggaajia.

Mitä luet -haastattelussa Hall suositteli hyviä kirjoja.

– Luin jonkun aikaa sitten Rana Dasguptan kirjoittaman Capitalin. Kirja kertoo Delhin talouselämää hallitsevista suvuista ja siitä, miten omaisuus on kasautunut heille.

Lue muut vinkit artikkelissamme Mitä luet, Tarquin Hall?

Lukulamppu haastatteli Hallia kirjailijanurasta, Vish Puri -sarjasta ja Intiasta. Hall muistutti Intian monimuotoisuudesta, kertoi sarjan syntyvaiheista ja kirjoittamisen nautinnosta.

 

Lue lisää ja katso muut haastattelujaksot artikkelissamme Videohaastattelussa Tarquin Hall: ”Oikeastaan kirjoissani on kaksi etsivää”.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Painettuna tai e-kirjana

 

Vish Puri ja lemmenkommandojen tapaus -teos on saatavana sekä painettuna kirjana että e-kirjana.

Painettu teos Lukulampun kaupassa 25,20 €. Toimitus on ilmainen, ja teoksen voi ostaa myös lahjaksi niin että se toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Tutustu ja osta painettu kirja täällä. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

Vish Puri ja lemmenkommandojen tapaus on ilmestynyt myös e-kirjana ja maksaa Elisa Kirjalla 21,90 €. Myös e-kirjoja voi antaa lahjaksi. Tutustu ja osta täällä; Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteen. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Artikkeli on sponsoroitua sisältöä ja se on julkaistu osana Lukulampun ja Gummeruksen sisältömarkkinointikampanjaa. Lue lisää Lukulampun yritysyhteistyöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.