tarja_virolainen_juoksijan_sielu

Tarja Virolainen: Juoksijan sielu

Viikon äänikirjamme on Tarja Virolaisen tietokirja Juoksijan sielu. Kirja on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

Tarja Virolaisen Juoksijan sielu kertoo nimensä mukaisesti juoksemisesta. Mikä ihmisiä vetää juoksun pariin? Miksi kärsimme ja jopa maksamme, että pääsemme juoksemaan? Kirja antaa tietoa ja tukea sekä juoksijoille että heidän läheisilleen.

Kirjassa on mukana Virolaisen oma tarina. Hän aloitti tavallisena lenkkeilijänä, mutta hänestä tuli ensimmäinen suomalainen nainen, joka on juossut World Marathon Majors -sarjan kaikki kuusi maratonia. Kirjassa tutustutaan muihinkin juoksijoihin, erilaisiin ja eri tasoisiin. Lisäksi kirjassa on runsaasti asiantuntijahaastatteluja, muun muassa urheilun, lääketieteen ja psykologian alalta.

Vastaisku ankeudelle -blogia pitävä liikunnanohjaaja ja valmentaja, juoksija itsekin, on löytänyt kirjasta paljon tietoa ja samastumispintaa. Ote bloggauksesta: ”Kirja on paitsi oodi juoksulle, myös hieno tarina siitä, että nelikymppinen nainen voi alkaa juosta, vieläpä tavoitteellisesti ja tosissaan, jos se on sitä, mitä itse kaipaa. Kirja kertoo hienosti siitä itsensä voittamisesta, mitä maratonin juokseminen ihmisessä herättää. Se kertoo siitä, mitä tapahtuu, kun juoksusta tulee elämäntapa.” Lue koko bloggaus.

Tutustu Tarja Virolaisen verkkosivustoon.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Tarja Virolaisen Juoksijan sielu (Bazar 2018) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana etuhintaan 9,90 € 11.3.2018 saakka. Kirjan pituus on 9 h 3 min, lukija on Meri Nenonen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 11.3.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 25,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.