muumilaakson_aarteet

Tapani Bagge: Muumilaakson aarteet

Viikon äänikirjamme on Tapani Baggen Muumilaakson aarteet. Se on saatavana äänikirjana sekä CD-levynä että mp3-muodossa. Tutustu teokseen ja muihinkin uusiin muumiäänikirjoihin – Tove Janssonin muumiromaanien äänikirjaversioita unohtamatta.

 

Tove Janssonin muumit ovat innoittaneet myös muita kirjailijoita. Tapani Baggen luomat muumitarinat ovat hauskoja ja yllätyksellisiä, ja ne sopivat esimerkiksi iltasaduiksi.

Teoksessa Muumilaakson aarteet on kuusi hyväntuulista muumitarinaa:

1. Merirosvokapteenin aarre
2. Muumipeikko kameramiehenä
3. Muumipeikon kuumatka
4. Näkymätön varas
5. Lumilohikäärme
6. Tähdenlento

Tarinoissa Muumipeikko etsii merirosvojen kätköä, löytää rannalta oikean elokuvakameran ja uskaltautuu Niiskun nikkaroiman kuuraketin kyytiin. Muumipeikko myös kaipaa aarteista rakkainta, ikiomaa lemmikkiä. Jospa tähdenlento toteuttaisi toiveen?

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Alkuaan painettuna teoksena vuonna 2010 ilmestynyt Tapani Baggen teos Muumilaakson aarteet (Tammi) on ilmestynyt juuri mp3-muotoisena äänikirjana hintaan 11,90 €. Tutustu teokseen Elisa Kirjan sivuilla: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksettaÄänikirjan pituus on 1 h 4 min ja lukija on Ilkka Merivaara. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Muumilaakson aarteet -CD-äänikirja on julkaistu jo aiemmin. Teos on saatavana Lukulampun kaupasta hintaan 9,20 €. Tutustu ja tilaa täällä. Toimitus on ilmainen ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

tapahtui_muumilaaksossa

Muita muumiäänikirjoja

 

Elisa Kirjan valikoimista löytyy myös muita äänikirjoja muumien ystäville.

Johanna Sinisalon Tapahtui Muumilaaksossa (Tammi) on myös julkaistu juuri mp3-äänikirjana hintaan 11,90 €. Tutustu teokseen ja kuuntele sen alku veloituksettaCD-äänikirja maksaa 9,20 € ja on saatavilla Lukulampun kaupasta: tutustu ja tilaa täällä. Myös Juha Ruusuvuoren Seikkailujen Muumilaakso -mp3-äänikirja (Tammi) on uutuus ja maksaa 11,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu teokseen ja kuuntele sen alku veloituksettaCD-äänikirjan hinta on 9,20 € Lukulampun kaupassa: tutustu ja tilaa täällä.

 

seikkailujen_muumilaakso

 

Myös monet Tove Janssonin muumiteokset on julkaistu äänikirjoina sekä suomeksi että ruotsiksi. Tutustu Elisa Kirjan valikoimaanSuomenkielisten, mp3-muotoisten muumiromaanien hinta on 11,90 €/kpl.

 

muumipappa-ja_meri

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.