takeshi-hiraide-kissavieras

Takashi Hiraide: Kissavieras

Viikon kirja on Takashi Hiraiden Kissavieras. Kirja ilmestyi japaniksi vuonna 2001 ja sittemmin se on valloittanut maailman vähitellen.

 

Tuntematon kissa alkaa vierailla tokiolaisen kirjailijapariskunnan kotona. Kissan ansiosta elämä näyttäytyy uudenlaisena. Monet kokevat vaikeaksi määritellä, mistä kirjan vetovoima johtuu, mutta ainakin mystisen tunnelman rauhoittavuus vetoaa lukijoihin ja kissaihmisiin kaikkialla.

 

Kirjasta sanottua

 

Kissavieras on Chibin tavoin kiehtova ja salaperäinen, siro ja sulavalinjainen, pieni, mutta persoonallinen. Kissaihmisille tämä on pakollista luettavaa.Kirjanurkkaus-blogi

Kissavieras on minimalistinen, mutta sanomaltaan runsas. Minulle se antoi muistutuksen elämän hauraudesta ja pienten asioiden tärkeydestä.Lukuisa-blogi

Myös teoksen loppuun latautuu mystisyyttä, joka jää kaihertamaan mieltä. Kissavieraan tunnelmassa on jotain samankaltaista kuin illan siinä hetkessä, kun on hiljalleen vaipumassa uneen, mieli on täysin rentoutunut ja hiljaisuus kohisee korvissa.Kannesta kanteen -blogi

 

Tutustu kirjaan

Fanita Kissavierasta Facebookissa

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue kirjan alku veloituksetta

Takashi Hiraiden Kissavieras  (Schildts & Söderströms 2016, suomentanut Raisa Porrasmaa) on saatavana e-kirjana ja tilattavissa painettuna, kovakantisena teoksena.

E-kirjan hinta Elisa Kirjassa on 21,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 21,80 €. Tutustu ja osta täälläToimitus on ilmainen ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.