taina_haahti_kolumnisti

Taina Haahti: Kolumnisti

Viikon äänikirjamme on Taina Haahdin Kolumnisti. Kolumnin kirjoittajasta ja tuulivoimasta kertova rikosromaani on saatavana myös e-kirjana ja painettuna teoksena. E- ja äänikirjat ovat Elisa Kirjan dekkaripiirin kuukauden kirjona syyskuussa 2017 ja saatavana etuhintaan. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

 

Taina Haahdin Kolumnisti-dekkarin päähenkilö on Maria Nuutinen, freelancerkirjoittaja. Hän kirjoittaa uusiutuvaa energiaa puoltava kolumnin ja saa tuulivoiman vastustajat kimppuunsa. Sitten tuulivoimapuistosta löytyy kuollut nainen…

Taina Haahti kertoo kirjailijasivuillaan: ”Miksi tuulivoima? Koska siinä kietoutuvat yhteen mielikuvat, maailmankatsomukset ja raha. Hyvä ja paha – koko paratiisi käärmeineen yhdessä paketissa. Intressit törmäävät ja suuret kertomukset jyräävät pienet tarinat. Tuulivoima tukirakennelmineen tarjoaa herkullisen vyyhden maailman tuskaa, poliittista puliveivausta ja häikäilemätöntä oman edun tavoittelua.”

Tutustu kirjailijan kotisivuihin ja koko tuotantoon.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Taina Haahdin Kolumnisti (CrimeTime 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa. Lukija on Sanna Majuri. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.

Sekä e- että äänikirja ovat saatavissa etuhintaan 9,90 € syyskuun 2017 ajan Elisa Kirjan dekkaripiirin jäsenille. Dekkaripiiriin liittyminen on ilmaista eikä velvoita ostoksiin. Tutustu Elisa Kirjan dekkaripiiriin. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.