steven_rowley_lily_ja_mustekala

Steven Rowley: Lily ja mustekala

Viikon äänikirjamme on Steven Rowleyn romaani Lily ja mustekala. Se kertoo ihmisen ja koiran ystävyydestä, ja miten tärkeää on pitää rakkaimpien puolta. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku, lue e-kirjaa tai katso kirjatraileri!

 

Steven Rowleyn Lily ja mustekala on erityisesti eläin- ja vielä enemmän koiraihmisten romaani. Nelikymppisen Ted Flaskin ura kirjoittajana ei ole ottanut tulta alleen, eikä miessuhderintamalla mene hyvin. Onneksi hänellä on paras ystävänsä Lily, mukavat kotoisat peli-illat ja joku joka ymmärtää. Elämä on kaikesta huolimatta mallillaan eikä haittaa yhtään, että Lily on mäyräkoira ja jo aika vanha. Sitten Lilyn otsasta löytyy pieni mustekala, eikä se aio päästää irti. Mutta myöskään Ted ei aio luopua ainoasta ystävästään ja rakkaasta koirastaan…

Surullisesta lähtökohdastaan huolimatta Lily ja mustekala -romaanissa on lämpöä ja huumoriakin.

Suomessa Lily ja mustekala ei vielä ole saanut juuri arvioita – teos kuuluu kirjasyksyn 2016 uutuuksiin – mutta maailmalla siitä on tullut menestys. Tutustu teokseen ja kirjailijaan Steven Rowleyn englanninkielisillä kirjailijasivuilla.

Youtubesta löytyy myös Lily ja mustekalan suomeksi tekstitetty kirjatraileri:

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

Steven Rowleyn Lily ja mustekala (Lily and the Octopus, Bazar Kustannus 2016, suom. Sari Karhulahti) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna.

Äänikirjan pituus on 9 h 15 min ja lukija on Toni Kamula. Äänikirjan hinta on 23,90 € Elisa Kirjassa, mutta teos on saatavana 23.10.2016 saakka hintaan 16,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 23,90 € Elisa Kirjassa, mutta teos on saatavana hintaan 14,90 € aina 23.10.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun kirjan hinta 24,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.