stephen_king_viimeinen_vartio

Stephen King: Viimeinen vartio

Viikon äänikirja on Stephen Kingin odotettu uutuus, Bill Hodges -trilogian päätösosa Viimeinen vartio. Kirja on saatavana myös e-kirjana ja painettuna.

 

Stephen Kingin Bill Hodges -trilogian ensimmäinen osa on Mersumies. Nyt ilmestyneessä teoksessa etsivä Bill Hodges ja Mersumies kohtaavat jälleen.

Brady Hartsfield on maannut aivovammaklinikalla jo kuusi vuotta. Mutta tyhjän katseen takana jylläävätkin uudet arvaamattomat voimat… Brady haluaa kostaa Hodgesille ja koko kaupungille. Bill Hodges-trilogiaa on luonnehdittu kunnianosoitukseksi perinteiselle dekkarille; King sekoittaa mukaan kauhua ja yliluonnollisia aineksia.

Ylen artikkelissa on esitelty Kingin tuotantoa ja tyyliä sekä haaastateltu Kingin lukijoita. Ote artikkelista: ”Ehkä kuitenkin olennaisin tekijä Kingin suosiossa on hänen kykynsä löytää ihmisten yhteisiä kokemuksia ja kollektiivisia pelkoja ja luoda niiden ympärille kauhutarinoita.” Lue koko artikkeli.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Osta äänikirja, e-kirja tai painettu teos

 

Stephen Kingin Viimeinen vartio (End of Watch, Tammi 2017, suom. Ilkka Rekiaro) on saaatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 16,90 € 7.1.2018 saakka. Kirjan pituus on 14 h 31 min, lukija on Toni Kamula. Tutustu ja osta täällä.

E-kirjan hinta on 19,90 € Lukulampun kaupassa; teos on saatavana hintaan 14,90 € 7.1.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen (Tammi 2018) hinta on 31,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Teos on saatavana myös CD-äänikirjana hintaan 31,70 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.