stephen-king-mersumies

Stephen King: Mersumies

Kauhun kuninkaalla, Stephen Kingillä, on takanaan pitkä ja monipuolinen kirjallinen tuotanto. Viikon äänikirjamme on vanhan ketun uutuus. Mersumies on tuoreelta maistuva mutta taatusti pelottava trilleri. 

 

Eläkkeellä oleva yksityisetsivä Bill Hodges saa tilaisuuden tasata tilit karkuun livahtaneen tappajan kanssa. Kuka on Mersumies, joka ajoi autonsa väkijoukkoon tuhoisin seurauksin?

 

Tutustu kirjaan

The Guardian kiittää arviossaan Kingin tapaa yhdistää yhteiskuntakriittisyys kauhuun.

New York Times valaisee, miten King leikittelee kirjassa kovaksikeitetyn dekkarin symboleilla ja kirjoittaa genren ominaispiirteet uuteen uskoon.

Jännitystä piisaa; kuten on luvassa. Kirjaa ei voinut kunnolla laskea kesken kädestä. Oli kuitenkin pakko, sivuja on paljon. Hyvä, sopivan ilmeikäs lukija! Odotan jatko-osaa. – Nimimerkki ”Kesäkaksonen” Elisa Kirjassa.

 

Tutustu kirjailijaan

Fanita Stephen Kingiä Facebookissa.
Seuraa kirjailijaa Twitterissä.
Sukella Stephen Kingin kotisivuille.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

Stephen Kingin teos Mersumies (Mr. Mercedes, Tammi 2015, suom. Ilkka Rekiaro), on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan pituus on 17 h 36 min ja lukijana on Antti Jaakola. Kirjan hinta on Elisa Kirjassa 19,90 €, kun ostat kirjan 31.7.2016 mennessä (normaalisti 21,90 €).  Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa, kun ostat kirjan 31.7.2016 mennessä (normaalisti 17,90 €).. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, kovakantisen teoksen hinta on 31,00 €. Tutustu teokseen Lukulampun kaupassa: kirjan voi tilata joko itselle tai lahjaksiLukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.