sophie_kinsella_himoshoppaaja_vierailla_mailla

Sophie Kinsella: Himoshoppaaja vierailla mailla

Suositusta Himoshoppaaja-sarjasta voi nauttia myös äänikirjoina. Sophie Kinsellan teoksessa Himoshoppaaja vierailla mailla tuttu tuhlaileva meininki jatkuu, kunnes tapahtuu jotain, joka vie jopa shoppailuhalut. Teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku!

 

Sophie Kinsellan humoristinen Himoshoppaaja-sarja kertoo nimensä mukaisesti ostosvimmaisesta naisesta, Beckystä. Sarjassa seurataan Beckyn vaiheita eri elämäntilanteissa: shoppailusta matkusteluun ja vauvan saamiseen. Tarkkanäköinen chick lit -kirjailija Sophie Kinsella on oikealta nimeltään Madeleine Wickham, Oxfordissa opiskelllut taloustoimittaja. Tutustu kirjailijaan Wikipediassa  ja kirjailijan verkkosivuilla.

Kun Himoshoppaaja matkustaa, kaikki on aluksi odotuksenmukaista. Vaikka Becky Bloomwood antaa työkseen talousneuvoja muille, hän ei saa omia rahojaan riittämään New Yorkin -matkalla. Manhattan on kuin paratiisi, ja ulkomaan rahaahan ei lasketa Niinpä Becky syöksyy tavaratalosta toiseen ja löytää mallikappalemyynnit, joista saa huippumuotia pilkkahinnalla. Design-vaatteet ovat suorastaan sijoitus! Lopulta kuitenkin tapahtuu jotain sellaista, että Beckykin lopettaa ostamisen.

Tuhansia sivuja -blogissa on luonnehdittu teosta Himoshoppaaja tähtien tiellä tavalla, joka sopii kirjasarjan muihinkin osiin: ”Sophie Kinsella toden totta taitaa chick lit -tyylin ja Himoshoppaaja tähtien tiellä on juuri sopiva sekoitus romanttista komediaa ja kutittavaa jännitystä.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Sophie Kinsellan Himoshoppaaja vierailla mailla (Shopaholic abroad, suom. Leena Tamminen, äänikirja WSOY 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 12 h 10 min, lukija on Elsa Saisio. Kuuntele ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Himoshoppaaja-sarjassa on ilmestynyt muitakin äänikirjoja, tutustu myös niihin.

E-kirjan hinta on 11,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  E- ja äänikirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 9,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.