sofia_lundberg_punainen_osoitekirja

Sofia Lundberg: Punainen osoitekirja

Viikon äänikirjamme viihdyttää ja koskettaa. Sofia Lundbergin Punainen osoitekirja on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

”Selailen joskus osoitekirjaani. Siitä on tullut elämänkarttani. Kirjoitan sinulle siitä vähän. Niin että sinä, joka jäät ainoaksi muistamaan minut, muistaisit myös elämäni. Tämä on eräänlainen testamentti. Annan sinulle muistoni. Ne ovat hienointa mitä minulla on.” (kirjan alusta)

Sofia Lundbergin Punaisen osoitekirjan päähenkilö on iäkäs Doris. Hän kertoo huikean elämäntarinansa sukulaistyttö Jennylle kirjoittamalla, ja tarinan myötä syntyy sekä viehättävä että koskettava kirja. Doriksen elämästä ei ole puuttunut käänteitä, järkyttäviäkään.

Punainen osoitekirja on kansainvälinen myyntimenestys. Maailmankirjat-verkkolehden arviossa esitellään kirjan tyyliä ja teemoja ja sitä, millaisia ajatuksia lukukokemus nostattaa. ”Romaania lukiessa voikin pohtia, mistä menneisyyden asioista itse kertoisi, jos olisi kiire ja tavoitteena jättää edes jotain jälkeensä. Mihin keskittyisi, mitä dramatisoisi ja kuinka paljon jättäisin sanomatta? Tutuistakin henkilöistä voisi olla vaikeaa kertoa täydellisesti”, Pirjo Kantojärvi kirjoittaa. Lue koko arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Sofia Lundbergin Punainen osoitekirja (Den röda adressboken, Otava 2018, suom. Tuula Kojo) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 11,90 € 6.1.2019 saakka. Kirjan pituus on 9 t 38 min, lukija on Karoliina Kudjoi. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 6.1.2019 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta Lukulampun kaupassa on painettuna 28 € ja pokkarina 11,10 € (pokkari ilmestyy 29.1.2019). Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.