sisko-koskiniemi-kaantopuolella-lapsuus

Sisko Koskiniemi: Kääntöpuolella lapsuus

Sosiaalityöntekijä Sisko Koskiniemi kirjoitti työkokemuksiaan hyödyntävän fiktiivisen romaanin Kääntöpuolella lapsuus. Pitkään Rovaniemen poliisilaitoksella työskennellyt Koskiniemi on nähnyt karuja kokemuksia, mutta romaania kannattelee myös toivo paremmasta tulevaisuudesta lapsille.

 

Päähenkilö Kaija työskentelee kaupungin ”sossuna”. Syksyn aikana hän kohtaa monenlaisia elämänkohtaloita. Hän on monelle kohtaamalleen ihmiselle viimeinen mahdollisuus saada apua.

 

Tutustu kirjaan

”Kirjan lukeneena suosittelen tarttumaan opukseen. Mutta varoitus: ei välttämättä mene loppuun saakka kuivin silmin.” – Bikka Puoskari / YLE Lappi

”Sosiaalityön arkea lööppien takana…Sisko Koskiniemen esikoisteos Kääntöpuolella lapsuus on paikoin rankkaa luettavaa. Kirja kuvaa suomalaista arkitodellisuutta näkökulmasta, joka saa harvoin tilaa julkisuudessa. – Koko ammatillisen urani ajan olen ihmetellyt, miksi sosiaalityöntekijät eivät puhu työstään. Halusin valottaa, mitä on se todellisuus, jossa tätä työtä tehdään.”
– Lapin Kansa 25.9.2015

”Kääntöpuolella lapsuus on realistista ja vaikuttavaa kuvausta ajassa, jossa elämme. Ajassa, jossa ihmisten hätä heijastuu monin eri tavoin ja usein tragedia seuraa toista. Se on toisaalta kuvausta välittämisestä ja siitä, miten tärkeää on pitää huolta lähimmäisistään ja myös nähdä vieraammankin ihmisen hätä ja yrittää auttaa.” – Susa, Järjellä ja tunteella -blogi

 

Tutustu kirjailijaan

Kuuntele Sisko Koskiniemen haastattelu Yle Areenasta.

”Kirjan julkaisun jälkeen mulle soitettiin, että poliisiauto tulee työpaikalta hakemaan ja mukaan on lähdettävä. Pojat tarjosivat kakkukahvit ja kiittivät kirjasta.” Lue kirjailijan haastattelu Helsingin Sanomista.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue kirjan alku

Sisko Koskiniemen Kääntöpuolella lapsuus (Myllylahti 2016) on saatavana kovakantisena, painettuna kirjana ja e-kirjana. Painetun teoksen hinta on 24,00 €. Tutustu ja osta täälläToimitus on ilmainen ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on 18,50 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksettaE-kirjankin voi antaa lahjaksi. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Kirjan kustantamon Myllylahden toimitusjohtaja Lassi Junkkarinen on myös yksi Lukulampun perustajista. Lue Lukulampun tiimistä lisää täällä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.