siri-kolu-me-rosvolat

Siri Kolu: Me Rosvolat

Siri Kolun riehakas ja vauhdikas Me Rosvolat voitti Finlandia Juniorin vuonna 2010. Kirjan tarina jatkuu myöhemmissä teoksissa. Sarjan avausosasta on tehty elokuvasovitus. Tämän vuoden Finlandia-ehdokkaisiin voit tutustua Finlandia-koosteessamme.

 

Tutustu kirjaan

 

Me Rosvolat -kirjassa tavallista elämää elävä Vilja-tyttö päätyy hurjan rosvoperheen matkaan. Rosvojen parissa seikkaillessa Vilja oppii monenlaisia asioita. Äänikirjan lukija on näyttelijä Hannu-Pekka Björkman ja äänikirjan kuuntelu tempaa mukaansa niin alakouluikäiset kuin vanhemmatkin seikkailujen ystävät.

Koukutuin siis täysin tähän Hannu-Pekka Björkmanin vetävästi lukemaan vauhdikkaaseen ja jännittävään tarinaan. Minusta Kolun teksti asettuu hienosti taidesatuperinteen kehykseen.Kirsin kirjanurkka -blogi

Me Rosvolat on hulvaton, revittelevä ja karnevalistinen. Kuten genreen kuuluu, aikuisten maailmalle pyllistetään juuri sopivasti.Amman lukuhetki -blogi

Katso kirjan elokuvaversion traileri:

 

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Siri Kolun Me Rosvolat (Otava 2010) on saatavana kovakantisena painettuna kirjana, e-kirjana ja äänikirjana.

Painetun, kovakantisen teoksen hinta on 17,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lähetyksestä ei peritä postituskuluja, ja kirjan voi myös tilata lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 3,90 €, kun ostat kirjan 30.11.2015 mennessä (normaalisti 4,90 €). Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun. Kirjan voi ostaa myös lahjaksi.

Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 4,90 €, kun ostat kirjan 30.11.2015 mennessä (normaalisti 19,20 €). Kirjan lukijana on Hannu-Pekka Björkman ja kirjan pituus on 5 tuntia4 minuuttia. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Esittelemme joka viikko Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: poimintoja niin  uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.