heinähattu ja vilttitossu äänikirja

Sinikka Nopola ja Tiina Nopola: Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö

Kukapa ei olisi kuullut Heinähatusta ja Vilttitossusta? Mutta oletko kuullut, että heidän seikkailuistaan voi nauttia myös äänikirjoina? Viikon äänikirjamme on Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö. Se on saatavana hintaan 4,90 € aina 31.7.2015 asti. Tutustu teokseen ja kuuntele ääninäyte!

 

Heinähattu ja Vilttitossu, Kattilakosken perheen tyttäret, ovat ilahduttaneet lapsilukijoita jo vuodesta 1989. Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan luoma kaksikko perustuu osin Nopoloiden omiin kokemuksiin siskona olemisesta ja osin heidän omiin kommelluksiinsa esimerkiksi heidän omien lastensa kanssa.

Teoksessa Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö Heinähattu saa päähänsä, että Vilttitossua suositaan Kattilakosken perheessä. Kun Vilttitossu vielä voittaa huijaamalla urheilukilpailut, Heinähatun mitta on täysi. Hän ryhtyy puhumattomaksi. Lopulta Heinähattu huomataan ja lähetetään naapuriin, Alibullenin neitien taikina-, kukka- ja vesiterapiaan. Kattilakosken perhe seuraa hoitoa jännittyneenä: joko puhetta alkaa tulla?

Mutta kuka on salaperäinen Littoisten riiviö, jota poliisit Isonapa ja Rillirousku etsivät herkeämättä? Johtolangat viittaavat Heinähattuun. Pitääkö hänen alibinsa? Kattilakosken perheen äiti Hanna on käynyt koulua Littoisissa. Onko sillä jokin yhteys etsittyyn riiviöön? Tästäkään Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasta ei puutu vauhtia eikä lämpöä!  Kaisa Rastimon ohjaama Heinähattu ja Vilttitossu -lastenelokuva perustuu juuri tähän kirjaan.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele Vuokko Hovatan lukema ääninäyte

 

Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö (Tammi 2014) on nyt saatavana Elisa Kirjasta 31.7.2015 äänikirjana hintaan 4,90 € (norm. 14,90 €). Kirjan pituus on 2 h 26 min, ja äänikirjan lukijana toimii Vuokko Hovatta. Tutustu kirjaan ja kuuntele ääninäyte

Elisa Kirjassa on myynnissä myös muita Heinähattu ja Vilttitossu -äänikirjoja hintaan 8,90-14,90 €. Tutustu teoksiin täällä

Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Maanantainen Mitä luet? -juttusarjamme on kesätauolla. Esittelemme sen ajan joka maanantai Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: tiedossa on poimintoja niin uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.