risto-rappaaja-ja-vaara-vincent

Sinikka ja Tiina Nopola: Risto Räppääjä ja väärä Vincent

Risto Räppääjä, Rauha Räppääjä ja Nelli Nuudelipää seikkailevat taas! Uusimmassa Risto Räppääjässä Rauha-täti alkaa epäillä, että Risto on taidemaalarinero.

Kun Rauha alkaa hehkuttaa Riston maalaustaitoja, alkaa seikkailu, joka johtaa Rauhan ja Elvi-tädin jopa vankilaan! Onneksi Risto, Nelli ja naapurin Lennart ovat selvittämässä taidemysteeriä.

 

Risto Räppääjä -kirjoista sanottua

Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli vie mukanaan niin, että koko kirja on luettava muutaman iltasatukerran aikana. Ja mikä parasta, kirja viehättää varmasti melkein kaikkia 6-10 ikävuoden haarukkaan mahtuvia lapsilukijoita. – Katja Jalkanen, Lumiomena-blogi

Risto-kirjoissa dialogi toimii ja tarinat ovat juonellisesti hauskoja ja jännittäviä. – Jaana, Hiirenkorvia ja muita merkintöjä -blogi

Mielestäni Risto Räppääjä ja pullistelija osoittautui ihan hauskaksi kirjaksi ja siinä oli sopivasti vauhtia. – Jonna, Kirjakaapin avain – blogi

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Sinikka ja Tiina Nopolan Risto Räppääjä ja väärä Vincent (Tammi 2017) on saatavana mp3-äänikirjana, cd-äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa 31.7.2017 saakka (normaalisti 16,90 €). Kirjan pituus on 1 h 59 min, lukija on Paavo Kerosuo. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

CD-muotoisen äänikirjan hinta on 19,00 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.

Painetun teoksen hinta on 17,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.