suntila_thorel_varjoisilta_kujilta

Shimo Suntila, Christine Thorel (toim.): Varjoisilta kujilta

Viikon kirjamme on lukuvinkki merkillisien kissatarinoiden ystäville. Novellikokoelma Varjoisilta kujilta kokoaa yhteen 11 uutta kissa-aiheista novellia, joiden tyyli kulkee dekkarista kauhuun ja romantiikasta seikkailuun. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku.

 

Kissat ovat mystisiä, itsepäisiä ja aina hieman erikoisia. Sen tiedämme – mutta Osuuskumman kissanovellikokoelmassa kissat ja kissamaisuus näyttäytyvät vielä tavallistakin erikoisemmassa valossa. Varjoisilta kujilta esittelee kissamaisia ihmisiä ja ihmismäisiä kissoja usean kirjoittajan voimin.

Tuntematon lukija -blogissa novellikokoelmasta todetaan: ”Varjoisilta kujilta on kissoille kunniaa tekevä ja kiintoisa antologia. Se ei lyönyt minua ällikällä, mutta herätti minussa erilaisia tunteita ja hyvin syvällisiäkin ajatuksia.” Lue koko blogiarvio.

Novellikokoelman Varjoisilta kujilta ovat toimittaneet Christine Thorel ja Shimo Suntila. Lue Thorelin haastattelu Lukulampun Mitä luet? -sarjassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Shimo Suntilan ja Christine Thorelin (toim.) Varjoisilta kujilta (Osuuskumma 2017) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 9,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 13.8.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 20,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.