lapena_hyvä_naapuri

Shari Lapena: Hyvä naapuri

Viikon kirjamme on Shari Lapenan trilleri Hyvä naapuri. Kirja on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Hyvä naapuri on asianajanakin työskennelleen Shari Lapenan esikoisromaani. Vetävä trilleri kertoo painajaismaisesta tilanteesta: aviopari jättää vauvansa kotiin nukkumaan, kun he itse käyvät naapurissa, mutta vauva katoaa ja pariskunta joutuu itse epäillyksi lapsensa katoamisesta. Rikoksen selvittäminen vaatii sitä, että koko pariskunnan naapurusto tutkitaan. Keneen voit luottaa, kirja kysyy.

Annelin kirjoissa -blogissa kiitetään kirjan intensiteettiä ja esitellään teoksen rakennetta ja tyyliä: ”Hyvä naapuri (The Couple Next Door) on luistavasti kirjoitettu ja kyllästetty magneetilla, joka teki kirjan sivuun jättämisistä osaltani hetkellisen. Trilleriä ei ole rakennettu pelolle tai fyysiselle uhalle, vaan tunteelle ratkaisumahdollisuuksien kaventumisesta sekä ahdistukselle, jonka avuttoman vauvan tuntematon kohtalo vääjäämättä synnyttää.” Lue koko blogiarvio.

Tutustu Shari Lapenan kirjailijasivuun Facebookissa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

Shari Lapenan Hyvä naapuri (The Couple Next Door, Otava 2017, suom. Oona Nyström) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 22,50 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 2.4.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  E-kirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voit tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.