sesse_koivisto_tapiiri_sohvapöydän_alla

Sesse Koivisto: Tapiiri sohvapöydän alla

Viikon kirjamme on Sesse Koiviston Tapiiri sohvapöydän alla. Korkeasaaren eläintarhaan ja monenlaisien eläintarinoiden pariin johdattava teos sopii monenikäisille lukijoille. Kirja on saatavana painettuna ja e-kirjana.

Sesse Koivisto asui neljännesvuosisadan Korkeasaaressa. Sinä aikana Koiviston perheen hoivissa ehti olla monta orpoa tai sairasta eläintä, lisäksi perheellä oli omia lemmikkejä. Tässä kirjassa parhaat tarinat kerrotaan uudelleen, ja lisäksi uusissatarinoissa tutustutaan muun muassa komodonvaraaneihin, muistellaan rakkaiden eläinystävien myöhempiä vaiheita ja annetaan tietoa niiden luonnonvaraisten lajikumppanien elämästä. Kirjan faktat on tarkistettu tähän päivään, ja teoksessa on myös kuvaliite.

”Vaikka työtä oli paljon, Sesse Koivisto muistelee Korkeasaaren aikaa lämpimästi ja hauskasti. Kommelluksia sattui jatkuvasti”, kerrotaan Helsingin Uutisten artikkelissa. Lue artikkeli, jossa haastatellaan Sesse Koivistoa ja Korkeasaaren nykyistä johtajaa Sanna Hellströmiä.

Eeva-lehden arviossa Koiviston muistelmateosta kiitetään lämminhenkisyydestä ja eläinrakkaudesta: ”Kaikenikäisille sopiva hyvänmielen kirja antaa paljon hauskaa ja hyödyllistä tietoa villieläimistä.” Lue koko arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Sesse Koiviston teos Tapiiri sohvapöydän alla (Myllylahti 2016) on saatavana painettuna ja e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on 24,50 €. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimutuskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 18,50 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.