satu_ramo_islantilainen_voittaa_aina

Satu Rämö: Islantilainen voittaa aina

Viikon äänikirja tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen katsaukseen Islantiin. Islannissa jo vuosia asuneen Satu Rämön teos Islantilainen voittaa aina on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

”Kirja on huomionosoitukseni Islannille ja pohjimmiltaan tarkoitukseni on hyvä. Vaikka näkemykseni ovat paikoin kriittisiä, se johtuu siitä, että rakkaalle ystävälle voi välillä myös hieman keljuilla. Ja minähän rakastan Islantia ja islantilaisia jo olosuhteiden pakosta: puolisoni on islantilainen ja jälkikasvu puoliksi paikallista geeniperimää.” (teoksen alusta)

Satu Rämö tunnetaan monesta. Hän pitää Salamatkustaja-blogia, kirjoittaa kirjoja, kolumneja ja lehtijuttuja sekä toimii matkanjärjestäjänä ja designkauppiaana.

Islantilainen voittaa aina -teoksessa on Satu Rämön omia havaintoja ja kokemuksia Islannista, lisäksi runsaasti tietoa maasta ja sen kansalaisista. Osansa saavat islantilainen business joka porskuttaa vaikka välillä sattuisikin olemaan finanssikriisi, maan ainutlaatuinen luonto sekä yhä voimakkaana elävät uskomukset ja perinteet. Islannissa voidaan keskeyttää tietyöt maahisten takia, yhä edelleen.

Kirjaa ja lukukomemusta on esitelty muun muassa P.S. Rakastan kirjoja -blogissa. Itsekin Islannissa käynyt bloggari kirjoittaa: ”Islantilainen voittaa aina onkin aivan erinomainen kirja: Sen kerronta on soljuvaa, lämmintä ja jutustelevaa, eikä kirjaa malta laskea käsistään sen kerran aloitettuaan. Maahanmuuttajana Rämö katsoo Islantia ja islantilaisuutta samanaikaisesti sekä sisä- että ulkopuolelta, ja kirjassa yhdistyvät sujuvasti fakta ja kirjoittajan omat kokemukset.” Lue koko bloggaus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta

Satu Rämön Islantilainen voittaa aina – elämää hurmaavien harhojen maassa (WSOY 2015, äänikirja WSOY 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 31.1.2018 saakka. Teoksen pituus on 7 h 47 min, lukija on Sanna Majuri. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 31.1.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Tutustu myös Satu Rämön maaliskuussa ilmestyvään kirjaan Islantilainen kodinonni Lukulampun kaupassa. Lue myös Lukulampun artikkeli Kirjailijan kintereillä: Kirjavinkkejä Islannista.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.