satu_rämö_hanne_valtari_unelmahommissa

Satu Rämö, Hanne Valtari: Unelmahommissa – Tee itsellesi työ siitä mistä pidät

Loma-aika saa monet pohtimaan, mitä oikeastaan haluaisi tehdä työkseen. Satu Rämön ja Hanne Valtarin teos Unelmahommissa – Tee itsellesi työ siitä mistä pidät saattaa auttaa hahmottamaan omia unelmia ja konkretisoimaan niitä. Kirjassa luovan alan yrittäjät kertovat oman tarinansa ja antavat vinkkejä unelmien työn saamiseen. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku.

 

Satu Rämön ammattilista on pitkä: hän on toimittaja, design-kaupan pitäjä, matkailuyrittäjä ja ammattibloggaaja. Islannissa asuva Rämö pitää Salamatkustaja-blogia. Myös Hanne Valtari on bloggaaja. Hänen Lähiömutsi-bloginsa on Suomen tunnetuimpia perheblogeja. Valtari on myös toimittaja ja tuottaja.

Unelmahommissa-teoksessa Rämö ja Valtari kertovat, miten he saivat itsensä näköiset työt ja ryhtyivät yksityisyrittäjiksi. Lisäksi kirjassa tavataan muita yrittäjiä ja omien alojensa ammattilaisia. Teos ei sisällä vain onnistumistarinoita, vaan myös rehellisillä kuvauksilla epätoivon hetkistä ja pettymyksestä on siinä osansa.

Kirjailijoita ja Unelmahommissa-kirjaa on esitelty Helsingin Sanomien artikkelissa. Siinä Rämö toteaa: ”Pitää miettiä, mistä sitä rahaa tulee. Kaikkea ihanaahan tekisi mieli tehdä, mutta jos kukaan ei ole valmis maksamaan tekemisestä, siitä ei ole työksi”, Rämö sanoo. Lue koko haastattelu.

Luetaanko tämä? -blogissa kirjaa sanotaan innostavaksi: ”Unelmahommissa – Tee itsellesi työ siitä mistä pidät on oikeasti erittäin inspiroiva opas, joka herätti ainakin minut miettimään, voisinko joskus tehdä muutakin kuin opehommia sekä sitä, millaisista opehommista nautin eniten ja voinko kehittää itseäni sillä saralla.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Satu Rämön ja Hanne Valtarin teos Unelmahommissa – Tee itsellesi työ siitä mistä pidät (WSOY 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 13.8.2017 saakka. Kirjan pituus on 10 h 4 min, lukija on Sanna Majuri. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 8,90 € 13.8.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.