satu_pihlaja_aikaansaamisen_taika

Satu Pihjala: Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi

Uusi syksy ja uudet suunnitelmat – ja ainakin toiveet niiden toteutumisesta. Viikon äänikirjamme on Satu Pihlajan Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi. Teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

 

”Vain sinä itse tunnet omat tarpeesi, intohimosi, vahvuutesi ja voimavarasi niin hyvin, että voit asettaa tavoitteita itsellesi. Tavoitteet eivät koskaan tulee meille suoraan ulkopuolelta, vaan me vähintäänkin hyväksymme ne itsellemme tai muokkaamme ne meille sopiviksi.” (kirjan esipuheesta)

Satu Pihlaja on psykologi, psykoterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Hän kertoo, ettei ole itse syntyään kovin aikaasaava tai tavoitteellinen, mutta on nyt oppinut, miten ihminen voi ohjata itse itseään ja asettaa itselleen tavoitteita. Kirjassaan Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi Pihlaja pohtii ja opastaa muun muassa ajanhallintaa kiireen keskellä, työelämän paineissa luovimista ja elämänmuutoksen, liittyipä se töihin tai muuhun, tavoittelua ja toteuttamista. Kirja sisältää tutkimustietoa, käytännön esimerkkejä ja harjoituksia.

Omien toiveiden ja tavoitteiden tunnistaminen ja toteuttaminen on kirjan keskiössä. Tämä ei silti tarkoita sitä, että asiat pitäisi aina tehdä mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti. Päinvastoin: perfektionismilla voi usein kuluttaa turhaan aikaa ja energiaa. Satu Pihlaja puhuu aiheesta MTV.fi-sivuston haastattelussa. Samassa haastattelussa hän neuvoo hieman yllättävästi, ettei unelmista kannata puhua heti ääneen: ”Pihlajan mukaan uudet ideat voivat jäädä kehittämättä, jos ne altistuvat liian varhain muiden kritiikille. Yhtäkkiä idea ei olekaan pääosassa – pääosassa on muiden miellyttäminen tai asiasta kertominen niin, että mahdollisimman moni hyväksyisi sen.” Lue koko haastattelu.

Mutta miten päästä alkuun? Myös Aamulehti on haastatellut Pihlajaa. Haastattelussa käsitellään muun muassa 15 minuutin taktiikkaa:

– Viisitoista minuuttia on sen verran lyhyt aika, että sen jaksaa ja voi tehdä milloin vain. Sen avulla hommassa pääsee alkuun.

Lue koko artikkeliTutustu Satu Pihlajan kotisivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Satu Pihlajan Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi (Atena 2018) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 7 t 16 min, lukija on Krista Putkonen-Örn. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voit tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.