salla_simukka_sisarla

Salla Simukka: Sisarla – seikkailu toisessa maailmassa

Viikon kirja on Salla Simukan lastenromaani Sisarla – seikkailu toisessa maailmassa. Ystävyydestä ja satujen maailmasta kertova teos on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Kaikille sielunsisarilleni,
niille jotka ovat pysyneet,
niille jotka olen menettänyt,
ja niille jotka olen saanut takaisin
(
teoksen omistuskirjoitus)

Salla Simukka tunnetaan sekä Suomessa että maailmalla etenkin Lumikki-trilogiastaan. Nuortenkirjasarjan käännösoikeudet on myyty jopa yli 50 maahan. Huhtikuussa 2017 trilogian osa Punainen kuin veri oli kolmanneksi käännetyin suomalainen romaani.

Nyt esiteltävä teos Sisarla kertoo 11-vuotiaasta Aliisasta, joka putoaa talvisena pakkaspäivänä lumen halki toiseen maahana, Sisarlaan. Sieltä hän löytää ihmeellisen puutarhan ja merkillisiä otuksia, kuten tuulikeijuja ja unienkutojia. Hän tapaa myös Merin, josta tulee hänen ystävänsä ja sielunsisarensa kunnes Meri unohtaa heidän ystävyytensä.

Savon Sanomissa teoksen ajatus ja sanoma kiteytyvät näin: ”Sisarlan luonne intertekstuaalisena satuna viestii, että on olemassa suuri toinen todellisuus, satujen maailma. Sen voi ajatella olevan tietyllä tapaa yhtenäinen ja kaikille kuuluva. Sadut on vain herätettävä eloon lukemisen ihmeellä. Sisarla toimii sellaisenaankin, lisäksi se on silta satujen sisarellisuuteen.” Lue koko arvio.

Kirjasampo-sivustolla on kerrottu Salla Simukasta ja hänen kirjoistaan sekä haastateltu kirjailijaa. Sivustolla on myös useita nostoja Salla Simukan esiintymisistä Ylen ohjelmissa. Tutustu täällä. Lue myös Salla Simukan esittely Wikipediassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue e-kirjan alku

Salla Simukan Sisarla – seikkailu toisessa maailmassa (Tammi 2016) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 15,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.